Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan törjek ki a szegénységből?

Hogyan törjek ki a szegénységből?

Figyelt kérdés
Látástól Mikulásig dolgozom vagyonőrként, alig marad mellette időm bármire is. Szabadság nincs, betegállomány nincs, pár havonta új munkaszerződést íratnak alá valószínűleg adóelkerülés és bírságmegúszás céljából. Nem tudok hova fordulni a munkaügyi törvénytelenségek és más jogsértések miatt, pontosabban tapasztalatom alapján semmi értelme nincs panaszt tenni, mert nincs következménye. Kifizetem az albérletet, a rezsit, kajálok és úgy, hogy igyekszem spórolni, éppen nullára jövök ki. Nem marad semmi pénzem a hónap végére, le vagyok gatyásodva. Van kiút ebből a reménytelen mókuskerékből?

ma 05:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
22%

Mar hogyne lenne kovetkezmenye...

Trollkodas a kerdes maga...

ma 06:20
 2/12 anonim ***** válasza:
79%
Van kedved konkrétumokat megosztani fizetésről, mire mennyi megy el, pontosan mennyi a szabadidőd és ott mit csinálsz, avagy nem vársz hasznos válaszokat?
ma 06:36
 3/12 anonim ***** válasza:
86%
Elmész egy gyárba dolgozni, mellette meg elvégzel valami értelmes szakmát
ma 06:38
 4/12 krwkco ***** válasza:
73%

"Van kiút ebből a reménytelen mókuskerékből?"

Ahogy én látom, a vagyonőr munkája gyakorlatilag annyiból áll, hogy jelen van valahol. Erre nagyon sokan képesek, nagy a kínálat.

Ha többet szeretnél keresni, valami extrát kellene tudnod ehhez képest. Valamit hasznosítani a jelenlegi tudásodból, valamit tanulni, valami másba belefogni.

Hogy ez mi lehetne, az nagyon egyénfüggő. Neked kellene erről elgondolkodni vagy olyan emberektől tanácsot kérni, akik ismernek.

Én nem tudok olyan dolgot, amit bárki meg tudna tenni és semmi átmeneti tőke nem kell hozzá. Talán valami BKV-s képzés, ami alatt fizetnek. Vagy katonaság? Ott lenne szállás, koszt és talán teherautó jogsit is lehetne szerezni. Vagy külföldi aljamunka közvetítővel.

ma 07:46
 5/12 anonim ***** válasza:
25%

Én ugyanígy vagyok 2 gyerekkel egyedül, jelenleg munkát keresve de két hónapja semmi visszajelzés.

Úgyhogy egy szavad se lehet egyedülálló férfiként még helyhez sem vagy kötve. Egyébként meg millió szállásos betanított munka van. Menj el oda amíg összeszedsz egy kis alapot amiből tovább tudsz lépni.

ma 09:12
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
₿itcoin
ma 09:37
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Úgy, hogy nem az idődet adod el.
ma 11:19
 8/12 anonim ***** válasza:
25%
Úgy, hogy nem az idődet adod el fiat pénzért.
ma 13:03
 9/12 anonim ***** válasza:
0%

Tanulni kelett vona.

De már késő szal max az akugyár az alternatíva, bár ott dolgozni is kell...

ma 13:16
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
Tanfolyam, valami szakma, pl targoncás.
ma 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!