Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Be lehet irni egy bolt panaszk...

Be lehet irni egy bolt panaszkönyvébe annyit, hogy "Szemtelenek", úgy értem, lesz ennek következménye a számukra, vagy röhögnek egy jót mert olyan, mintha be se irtam volna semmit?

Figyelt kérdés
2020. jún. 21. 08:58
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

gondolom, trollkérdés, de érdekes a téma. Szerintem a 2-es leírta a lényeget: felesleges ilyenekkel vesződni, mert borzasztóan felhígult a szakma.

tisztelet a kivételnek, de már tényleg a legalja dolgozik a boltokban, jellemzően olyanok, akiknek se agyuk, se normális végzettségük.

2020. jún. 23. 15:15
 22/22 A kérdező kommentje:
Nem nem trollkérdés, voltam ilyen helyzetben, csak ugy gondoltam, ahogy sokan mások is, hogy értelmetlenség ilyesmit beirni. Pedig ha belegondolunk, a vásárlás egyben szolgáltatás is, s hozzá tartozna hogy nem szemtelenkednek az eladok. Valahol még hirdetik is az udvarias kiszolgálást, pedig alapnak kellene lennie. És ha ez hiányzik, akkor az panaszra ad okot. De ha nincs semmi következménye a panasznak...
2020. jún. 23. 15:37
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!