Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van Magyarországon olyan cég...

Van Magyarországon olyan cég vagy hely ahová úgymond "beadhatom" a kriptovaluta bányászgépemet és ők üzemeltetik?

Figyelt kérdés

A hozamból pedig fizetem a felhasznált energia árát, ami cirka 100 ezer forint lenne havonta és természetesen a cég szolgáltatását.

Sajnos nincs olyan helyem itthon ahol nyáron is hűvös helyen lenne a gép/gépek és nem is szeretném 24 órában hallgatni a duruzsolását.

tegnap 19:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebben mi a buli egy cégnek, ha csak a felhasznált energiát fizeted?
tegnap 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Odaírtam hogy ÉS természetesen a szolgáltatást.
tegnap 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
A koncepció ott megbukik, hogy ezek annyit sem termelnek ki hogy abból a nagy "hozamból" a működtetés költségét lefedezze.
tegnap 19:41
 4/7 anonim ***** válasza:
60%
csapból is az folyik,hogy az áramköltség és a bányászati lassúság miatt nem éri már meg bányászni semmit. Gondolom te vagy a bolygón az egyetlen aki szerint nincs így.
tegnap 19:47
 5/7 A kérdező kommentje:

[link]

Olvasni csak tudsz kedves 3mas 4es.

De kívánom neked hogy nálad ne is müködjön, maradj a posványban. Aki pedig akar valamit elérni azt ne tudd visszahúzni jó magyar mentalitáshoz híven.

Szóval a kérdésre még választ nem kaptam csak a tipik magyar pullbackeket.

tegnap 19:57
 6/7 anonim válasza:
Ha én üzemeltetnék ilyen helyet tuti olyan árat szabném hogy a kliensek max 5% haszna maradjon a végére.
tegnap 23:29
 7/7 anonim ***** válasza:

Szóval ez akkora nagy biznisz és olyan megérős, de annyira azért màr nem hogy fenntarts neki egy klímàzott szobàt.

Ez nem pullback, hanem racionàlis gondolkodàs.

Nyilvàn te is csak azért hisztizel itt ezen, mert sértve érzed magad hogy szembesítenek a valósàggal.

ma 04:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!