Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csúszik a fizetésem, 20 ftom...

Csúszik a fizetésem, 20 ftom van jelenleg, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma a főnök bejelentette, hogy késni fog a fizetés. Nagyon számítottam rá, hogy ma, vagy holnap 9.éig megkapjuk.

Alapból nincs sok napom, főleg májusban nem volt sok napom, heti 1 max 2szer tudtam menni :(

Csak már kajára se maradt pénzem. A szüleimtől sajnos nem tudok kérni, ők elveszítettek az állásukat, a vírua miatt, nem lenne pofám tőlük kérni ( ők vidéken laknak, kb 300 kmre tőlem).

Mit tegyek? :(

2020. jún. 8. 22:55
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen kérdező. :D Szánalmas.
2020. jún. 10. 18:49
 22/26 anonim válasza:
100%
fú de legalja vagy hogy ilyet kiírsz kamuból,szívből remélem hogy egyszer egy ilyen helyzetbe kerülsz,megérdemelnéd amiért ilyennel poénkodsz meg végzed a szar kutatásaidat,már ha egyáltalán nem akartál lehúzni senkit és az igaz amit írtál...szánalmas ember vagy,szégyelld magad...
2020. jún. 10. 19:31
 23/26 anonim ***** válasza:
Nem akarom védeni a kérdezőt, nem is tisztem. Én írtam neki privátban, gondoltam utalok 1-2 ezret, hátha tényleg bajban van. Nem vártam érte szexuális szolgáltatást. Visszaírt, hogy köszöni, de nem fogadja el a pénzt. Szóval lehet, hogy van valóságalapja.
2020. jún. 10. 20:14
 24/26 anonim válasza:
100%
az más,de attól még szerintem egy szavazással is meg lehetett volna ezt oldani,így csak kellemetlen helyzetbe hozta azt,akinek valós ilyen gondjai voltak,mert őt támadta mindenki:)
2020. jún. 10. 20:26
 25/26 anonim ***** válasza:

Érdekes, hogy ugyanaz a "négypipás" veszi védelmébe, aki amott is...

LOL

2020. jún. 10. 20:58
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, mert én oda nem írtam :) Tán másnak is van négy pipája? :O

Küldjek screenshotot a privátról?

2020. jún. 10. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!