Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csúszik a fizetésem, 20 ftom...

Csúszik a fizetésem, 20 ftom van jelenleg, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma a főnök bejelentette, hogy késni fog a fizetés. Nagyon számítottam rá, hogy ma, vagy holnap 9.éig megkapjuk.

Alapból nincs sok napom, főleg májusban nem volt sok napom, heti 1 max 2szer tudtam menni :(

Csak már kajára se maradt pénzem. A szüleimtől sajnos nem tudok kérni, ők elveszítettek az állásukat, a vírua miatt, nem lenne pofám tőlük kérni ( ők vidéken laknak, kb 300 kmre tőlem).

Mit tegyek? :(

2020. jún. 8. 22:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
86%
Onnan vesszük, ami be van linkelve. Nem vagyunk azért teljesen hülyék...
2020. jún. 8. 23:58
 12/26 anonim ***** válasza:
70%

Na elolvastam én is a korábbi kérdését...

Szerintem lehúzás!

Mondjuk érdekes, hogy lepontozták a kérdésemet, hogy csak havi 1-2 napot dolgozott...?

LOL

Ha valaki alkalmi munkát vállal, annak egészen biztosan nem "csúszik" a fizetése, hiszen az ilyenek (takarítás) azonnal fizet.

2020. jún. 9. 11:02
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem azért pontoztak le, mert a kérdező azt írta, hogy heti 1-2szer ment dolgozni, nem havi. De ez csak tipp, én nem tudhatom :)
2020. jún. 9. 11:04
 14/26 anonim ***** válasza:
32%

Óh jajjj.... :) :) :)

Meaklumpa! :-D

2020. jún. 9. 11:07
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
rosszlanyok.hu
2020. jún. 9. 11:12
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Úristen, én tök korrekten majdnem beírtam, hogy ha adsz egy számlaszámot, utalok 2000 forintot, de látom ezt már az előző kérdésnél sokan megtették, szóval ebből kiindulva már kéne hogy legyen pénzed...
2020. jún. 9. 12:50
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

Én nagyon-nagyon óvatos vagyok az ilyen netes kérincsélőkkel!

Pár évvel ezelőtt, talán a nlcafe-n volt egy állítólag kisgyerekes nő, aki hasonlóképpen panaszkodott, kért mindenfélét. Komoly csomagokat küldtek neki a fórumozók - aztán egyszercsak valaki észrevette, hogy a vaterán árulja a babaholmikat, babakocsit, stb. stb. - és nincs is gyereke...

2020. jún. 9. 13:44
 18/26 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mivel sok komment érkezett, tisztának látom ezt így leírni:

Szexuálpszichológia kapcsán írtam le a kérdést.

Nagyon kíváncsi voltam, hányan ajánlanak fel szexuális együttlétet, a kérdésem kapcsán, pénzért cserébe.

Eléggé sokan.

Termeszetesen, mindenki, felhasználónév nélkül, csak számadatokat tekintve fontos.

Az a másik kérdés, amit alapul vettetek, számomra egy remek kiindulópont volt a vizsgálathoz. Köszönöm mindenkinek :)

2020. jún. 10. 17:39
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Mese mese meskete.....

Próbálsz homályosítani a másik kérdésed miatt...legközelebb ügyesebb kifogást találj ki! 😂😂😂

2020. jún. 10. 18:34
 20/26 A kérdező kommentje:
;) köszi
2020. jún. 10. 18:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!