Csúszik a fizetésem, 20 ftom van jelenleg, mit tegyek?
Ma a főnök bejelentette, hogy késni fog a fizetés. Nagyon számítottam rá, hogy ma, vagy holnap 9.éig megkapjuk.
Alapból nincs sok napom, főleg májusban nem volt sok napom, heti 1 max 2szer tudtam menni :(
Csak már kajára se maradt pénzem. A szüleimtől sajnos nem tudok kérni, ők elveszítettek az állásukat, a vírua miatt, nem lenne pofám tőlük kérni ( ők vidéken laknak, kb 300 kmre tőlem).
Mit tegyek? :(
Na elolvastam én is a korábbi kérdését...
Szerintem lehúzás!
Mondjuk érdekes, hogy lepontozták a kérdésemet, hogy csak havi 1-2 napot dolgozott...?
LOL
Ha valaki alkalmi munkát vállal, annak egészen biztosan nem "csúszik" a fizetése, hiszen az ilyenek (takarítás) azonnal fizet.
Óh jajjj.... :) :) :)
Meaklumpa! :-D
Én nagyon-nagyon óvatos vagyok az ilyen netes kérincsélőkkel!
Pár évvel ezelőtt, talán a nlcafe-n volt egy állítólag kisgyerekes nő, aki hasonlóképpen panaszkodott, kért mindenfélét. Komoly csomagokat küldtek neki a fórumozók - aztán egyszercsak valaki észrevette, hogy a vaterán árulja a babaholmikat, babakocsit, stb. stb. - és nincs is gyereke...
Sziasztok!
Mivel sok komment érkezett, tisztának látom ezt így leírni:
Szexuálpszichológia kapcsán írtam le a kérdést.
Nagyon kíváncsi voltam, hányan ajánlanak fel szexuális együttlétet, a kérdésem kapcsán, pénzért cserébe.
Eléggé sokan.
Termeszetesen, mindenki, felhasználónév nélkül, csak számadatokat tekintve fontos.
Az a másik kérdés, amit alapul vettetek, számomra egy remek kiindulópont volt a vizsgálathoz. Köszönöm mindenkinek :)
Mese mese meskete.....
Próbálsz homályosítani a másik kérdésed miatt...legközelebb ügyesebb kifogást találj ki! 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!