Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csúszik a fizetésem, 20 ftom...

Csúszik a fizetésem, 20 ftom van jelenleg, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ma a főnök bejelentette, hogy késni fog a fizetés. Nagyon számítottam rá, hogy ma, vagy holnap 9.éig megkapjuk.

Alapból nincs sok napom, főleg májusban nem volt sok napom, heti 1 max 2szer tudtam menni :(

Csak már kajára se maradt pénzem. A szüleimtől sajnos nem tudok kérni, ők elveszítettek az állásukat, a vírua miatt, nem lenne pofám tőlük kérni ( ők vidéken laknak, kb 300 kmre tőlem).

Mit tegyek? :(

2020. jún. 8. 22:55
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
88%
Törvény szerint tizedikéig meg kell kapnod a béredet. Addig csak egy teljes nap van. Senki nincs, aki 500 forintot tudna kölcsönadni??? Tizedikén délelőtt megjön a pénz, akkor már egyenesben is vagy.
2020. jún. 8. 23:02
 2/26 A kérdező kommentje:

Nincs sajnos, mivel nincsenek barátaim.

Egy nagyon jó barátnőm van, de ő is le van égve sajnos, illetve a szüleim, de ők se jönnek szóba.

Eladni sajnos nem tudok semmit ( gondoltam rá, hogy eladok valami elektronikai dolgot, de aztan rajottem semmi ilyenem nincs, csak a mobiltelefonom, ami meg kell... )

Hogy lehetne szerezni 500 ftot? Gondoltam rá hogy utcán kéregetek... hogy kajára kell le vagyok egve. szerinted ez működne? :(

26/l

2020. jún. 8. 23:18
 3/26 anonim ***** válasza:
72%
Lehet kéregetni, de ez tök hülyeség, még a boltos is adhat 500 forint hitelt, egy napra, ha elmondod neki, hogy mi a helyzet.
2020. jún. 8. 23:22
 4/26 anonim ***** válasza:
22%
Májusban két napot dolgoztál??
2020. jún. 8. 23:25
 5/26 anonim válasza:
86%
Volt a napokban egy hasonlo kerdes amiben a kerdezonek segitettek is,te ugyanaz vagy,vagy kamu kerdes?elegge ugyanaz a sztori.
2020. jún. 8. 23:25
 6/26 anonim ***** válasza:
60%
Helyileg hol vagy? Melyik városban?
2020. jún. 8. 23:29
 7/26 anonim ***** válasza:
74%
Állj ki az aluljáróba énekelni. Nem kell profinak lenni, ha már hallgatható meglesz 500 Ft fél óra alatt (nyilván minél jobb vagy, annál hamarabb). Ez nem kéregetés, meg adsz is valamit cserébe.
2020. jún. 8. 23:31
 8/26 anonim ***** válasza:
85%
Hol laksz ??
2020. jún. 8. 23:50
 9/26 anonim ***** válasza:
64%

Most tényleg van pofád??? Süllyedj el...

https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1052..

2020. jún. 8. 23:50
 10/26 A kérdező kommentje:

Én még soha nem kértem nem tudom honnan veszitek ezt de mindegy

Az első értelmes válaszolónak köszi, remélem 10ig megjon!

2020. jún. 8. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!