Csúszik a fizetésem, 20 ftom van jelenleg, mit tegyek?
Ma a főnök bejelentette, hogy késni fog a fizetés. Nagyon számítottam rá, hogy ma, vagy holnap 9.éig megkapjuk.
Alapból nincs sok napom, főleg májusban nem volt sok napom, heti 1 max 2szer tudtam menni :(
Csak már kajára se maradt pénzem. A szüleimtől sajnos nem tudok kérni, ők elveszítettek az állásukat, a vírua miatt, nem lenne pofám tőlük kérni ( ők vidéken laknak, kb 300 kmre tőlem).
Mit tegyek? :(
Nincs sajnos, mivel nincsenek barátaim.
Egy nagyon jó barátnőm van, de ő is le van égve sajnos, illetve a szüleim, de ők se jönnek szóba.
Eladni sajnos nem tudok semmit ( gondoltam rá, hogy eladok valami elektronikai dolgot, de aztan rajottem semmi ilyenem nincs, csak a mobiltelefonom, ami meg kell... )
Hogy lehetne szerezni 500 ftot? Gondoltam rá hogy utcán kéregetek... hogy kajára kell le vagyok egve. szerinted ez működne? :(
26/l
Most tényleg van pofád??? Süllyedj el...
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__egyeb-kerdesek__1052..
Én még soha nem kértem nem tudom honnan veszitek ezt de mindegy
Az első értelmes válaszolónak köszi, remélem 10ig megjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!