Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Névjegykártya méret tervezés?

Névjegykártya méret tervezés?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Szeretnék magamnak csinálni névjegykártyát,amit majd be viszek egy alkalmas üzletbe ott kinyomtatjak és én szét darabolom, a kérdésem az lenne hogy milyen programmal érdemes neki fogni, illetve, a méretezést hogyan kell kivitelezni, úgy értem hogy milyen méretűre kell szerkeszteni gépen, hogy az pl 90mm x 50mm es legyen, mármint papíron, amit ki vágok.

Köszi előre is!

Ui. Minden felé képpen magamnak szeretném, meg szeretném tanulni hogyan kell! A későbbiekben másoknak is készítenék.

2020. ápr. 25. 17:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

“Csak azt akartam sugallni, hogy ha onnan indulunk, hogy kiguglizni sem tud egy programot meg egy méretet, akkor érdemes belátni, hogy ezzel nem olyan nagyon könnyű pénzt keresni.“

Hát ez igaz, én se ebből élek, de az ügyfeleknek néha kell egy kis extra, nekem meg hobbi

2020. ápr. 25. 19:25
 12/13 anonim ***** válasza:

tessék: Sablonok

[link]

2020. ápr. 26. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. ápr. 26. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!