Pólótervezésnél milyen méretben érdemes-kell dolgozni? Gondolok itt a mintára, és maga a pólóra is.
Figyelt kérdés
Köszönöm azoknak akik tudnak nekem segíteni.2014. febr. 18. 07:21
1/3 anonim válasza:
Magát a pólovat tervezed, vagy csak a mintát rá?
2/3 anonim válasza:
Nem terveztem pólót,de a vektorgrafikás programok előnye az,hogy igazából,ha az arányok jók,akkor elvileg a méret bármekkora lehet.
3/3 tabaki válasza:
Ha a minta megengedi, én is vektorgrafikus programot javaslok, de akkor a nyomtatóssal tisztáznod kell, hogy tudja-e használni a formátumot. Ha nem, akkor végül bitképbe is exportáld. A közönséges JPG megfelel, arra biztosan be vannak rendezkedve. Bitkép esetén, ha 120 dpi-vel megtervezed XXL méretre, akkor még kezelhető, és szerintem túlbiztosítottad a dolgot, a textil már ezt a felbontást sem képes visszaadni. Ha a géped nehezen bírja, maradhatsz 72 dpi-nél.
Nem tudok róla, hogy lenne előírt szabvány, ha megrendelőnek dolgozol, kérdezd meg tőle a követelményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!