Névjegykártya méret tervezés?
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Szeretnék magamnak csinálni névjegykártyát,amit majd be viszek egy alkalmas üzletbe ott kinyomtatjak és én szét darabolom, a kérdésem az lenne hogy milyen programmal érdemes neki fogni, illetve, a méretezést hogyan kell kivitelezni, úgy értem hogy milyen méretűre kell szerkeszteni gépen, hogy az pl 90mm x 50mm es legyen, mármint papíron, amit ki vágok.
Köszi előre is!
Ui. Minden felé képpen magamnak szeretném, meg szeretném tanulni hogyan kell! A későbbiekben másoknak is készítenék.
2020. ápr. 25. 17:53
2/13 A kérdező kommentje:
Miért? :D
2020. ápr. 25. 18:02
3/13 anonim válasza:
Kategória: Tini párkapcsolatok » Randizás :D
4/13 anonim válasza:
Kifutó méretet kell rajta hagyni, ami 1-2 mm illetve cmyk min 300 dpi vektoros pdfben kell
5/13 anonim válasza:
Ja és szétdarabolják neked 38-40 Ft szokott lenni darabja, ha 96ot rendelsz lwgalább
6/13 anonim válasza:
A szakma, amit keresel: grafikus.
7/13 anonim válasza:
6, na ja, bár én nem vagyok grafikus, de pár névjegykártyát meg reklámanyagot már terveztem, szóval meg lehet oldani
8/13 anonim válasza:
Csak azt akartam sugallni, hogy ha onnan indulunk, hogy kiguglizni sem tud egy programot meg egy méretet, akkor érdemes belátni, hogy ezzel nem olyan nagyon könnyű pénzt keresni.
9/13 A kérdező kommentje:
Nem rég kezdtem el weboldalakat készíteni, ezzel hogy meg akarom tanulni hogyan kell egy névjegykártyát elkészíteni nem a pénz keresés a cél. De köszönöm a segítséget, ha egy oldalt esetleg be tudnátok dobni azt meg köszönnem, mert rá kerestem már de csak névjegykártya keszitessel foglalkozó vállalkozásokat ad be.
2020. ápr. 25. 19:09
10/13 anonim válasza:
Google: adobe illustrator tutorial
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!