Mi történik akkor ha egy önéletrajzban nem valós adatok is szerepelnek?
Azért annak ellenére, hogy előttem lefitymálta a pultos szakmát, azért tájékoztatásképpen mondom, hogy az nem olyan szakma amit a szgép előtt ülve meg lehet tanulni.
Azért elég hülyén néz, ki amikor a gyakorlatlan felszolgáló, pultos két kézzel fogja a tálcát, nem tudja milyen a bécsi kv, nem tudja mi a radler.
És a rendeléseket összekeveri.
Azért nem mindegy, hogy a pultos gyakorlatot úgy kamuzod-e be, hogy pultosnak jelentkezel.
Mert ebben az esetben, ha beállítanak az első nap standolni, akkor hamar vége a mókának...
Vagy a felszolgáló odaadja a pultsnak a megrendelést amire ez van írva.
2 fkf
1 pik/sá
3/2 máv
Na mit adsz?
Jó kérdés... :D
Ezért mondtam én, hogy hülyeség lenne! :)
Nem törvénysértés, szimplán leírtál valamit, ami nem igaz.
De nem éri meg hazudni, úgyis kiderül és akkor repülsz. Ha meg nem vesznek fel, akkor nem mindegy? :)
"2 fkf
1 pik/sá
3/2 máv
Na mit adsz?"
Két fakanálfülét, egy Pick szalámit, meg másfél mozdonyt!
OFF: eddig három helyen voltam pultos, felszolgáló, de én sem tudnám mik azok amiket leírt egy előző hozzászóló... A rövidítések szerintem mindenhol változóak, attól is függ, hogy milyen jellegű helyről van szó.
Kérdezőnek: semmiképp nem ajánlom a füllentést. Ha szimpatikus leszel nekik az önéletrajzod és a megjelenésed/fellépésed miatt, meg van az esélye, hogy előrébb vesznek, mint azt, akinek van valamennyi gyakorlata, de nem látnak benne sok fantáziát.
2 fkf
1 pik/sá
3/2 máv
2 fehér kisfröccs
1 pikoló soproni ászok
3db/2dl (buborék)mentes ásványvíz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!