Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi történik akkor ha egy...

Mi történik akkor ha egy önéletrajzban nem valós adatok is szerepelnek?

Figyelt kérdés
A barátnőm nem hiszi el, hogy hülyeség lenne hazugságokat beírni, mert pl. ha beírnám, hogy van gyakorlatom ebből és ebből és nem igaz, akkor nincs és nem tudnám elvégezni a munkakört. Ez csak egy példa a sok közül szerintem. Szerintetek milyen következményei lehetnek még? Esetleg törvénysértés is ez a cselekmény? 18/L
2010. júl. 27. 16:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Azért annak ellenére, hogy előttem lefitymálta a pultos szakmát, azért tájékoztatásképpen mondom, hogy az nem olyan szakma amit a szgép előtt ülve meg lehet tanulni.

Azért elég hülyén néz, ki amikor a gyakorlatlan felszolgáló, pultos két kézzel fogja a tálcát, nem tudja milyen a bécsi kv, nem tudja mi a radler.

És a rendeléseket összekeveri.

2010. júl. 27. 17:59
 12/19 anonim ***** válasza:

Azért nem mindegy, hogy a pultos gyakorlatot úgy kamuzod-e be, hogy pultosnak jelentkezel.

Mert ebben az esetben, ha beállítanak az első nap standolni, akkor hamar vége a mókának...

2010. júl. 27. 18:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Vagy a felszolgáló odaadja a pultsnak a megrendelést amire ez van írva.

2 fkf

1 pik/sá

3/2 máv

Na mit adsz?

2010. júl. 27. 18:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Jó kérdés... :D

Ezért mondtam én, hogy hülyeség lenne! :)

2010. júl. 27. 20:32
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem törvénysértés, szimplán leírtál valamit, ami nem igaz.

De nem éri meg hazudni, úgyis kiderül és akkor repülsz. Ha meg nem vesznek fel, akkor nem mindegy? :)

2010. júl. 27. 23:52
 16/19 anonim ***** válasza:

"2 fkf

1 pik/sá

3/2 máv

Na mit adsz?"

Két fakanálfülét, egy Pick szalámit, meg másfél mozdonyt!

2010. júl. 28. 03:09
 17/19 anonim válasza:

OFF: eddig három helyen voltam pultos, felszolgáló, de én sem tudnám mik azok amiket leírt egy előző hozzászóló... A rövidítések szerintem mindenhol változóak, attól is függ, hogy milyen jellegű helyről van szó.

Kérdezőnek: semmiképp nem ajánlom a füllentést. Ha szimpatikus leszel nekik az önéletrajzod és a megjelenésed/fellépésed miatt, meg van az esélye, hogy előrébb vesznek, mint azt, akinek van valamennyi gyakorlata, de nem látnak benne sok fantáziát.

2010. júl. 28. 11:39
 18/19 anonim ***** válasza:

2 fkf

1 pik/sá

3/2 máv

2 fehér kisfröccs

1 pikoló soproni ászok

3db/2dl (buborék)mentes ásványvíz

2010. júl. 28. 12:52
 19/19 anonim ***** válasza:
Én nem szóltam le a pultos szakmát, pultoztam én is 5 éven át. De ugyanakkor azt valljuk be, hogy meg lehet tanulni 1 nap alatt, nem nehéz meló. Pl azért ha számlázásban vagy adminisztrációban helyezkedsz el azt nem ennyi idú alatt tanuljod meg, ott minden munkahelyen újra és újra tanulni kell, állandó jelleggel.
2010. júl. 28. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!