Kamu név, kamu adatok bérleti szerződésnél. Lehet valami bajom belőle?
Nem tudom,hogy oldod meg,mert az adatok rögzítéséhez elkérik a személyi igazolványodat.A szerződésben benne kell lenni a személyi igazolvány számodnak is,és a személyi igazolványban szereplő adatoknak.
Azt meg nem mondhatod,hogy "bocsi,nem hoztam személyit" mert egy normális tulaj aki bérbe adná a lakását inkább elnapolja a szerződést kötést,de csak úgy senki nem ír adatokat..
És hogy oldod meg az iratok elmismásolását? Azokat ki kell rakni az asztalra, hogy bele tudják írni az adataidat.
Amúgy meg miért fontos ez neked? Ha fizetni fogod a díjat? És neked nem kell adóznod utána. Szóval nem értem. Vagy mégsem akarod kifizetni majd a díjakat?
Kedves válaszolók, lehet, hogy a kérdező máshonnan "menekül", talán egy tartozás, talán egy idoóta férj...
A legtöbb bérbeadó nem nagyon szokott komoly szerződést írni főleg nem lakásra, mert a bérbeadó nem akar adózni, így van esélyed arra, hogy kamu adatokkal kivedd a lakást.
(Kamu személyi, lakcímkártya készülhet 30-50k között, főbérlőt átverheted vele, ha már ki kell tenni az asztalra, de hatóságok előtt bukta van...)
Kauciót kifizeted (2-3 havi), és slussz, ez őt is védi, téged megbízható fényben tüntet fel.
Ez a turpisságod akkor derül ki, ha nem akarsz elmenni, vagy összetűzöl a főbérlőddel, rád hívja a rendőrséget, akkor kérni fogják az írataidat, és véged van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!