Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez a járvány elég indok arra,...

Ez a járvány elég indok arra, hogy valaki ne fizesse vissza a kölcsön kapott pénzt?

Figyelt kérdés
Még tavaly kölcsönadtam egy barátomnak 50 ezer forintot, amit most februárban kellett volna visszaadjon. Csakhogy bepánikolt a járvány miatt, és attól tart, hogy hamarosan nem lesz lehetősége dolgozni, és emiatt nem hajlandó visszaadni a pénzem. Azt mondja, hogy 2 gyereke van, és gondoskodnia kell róluk, én pedig egyedül élek, és meg kell értenem, hogy első a családja. De kérdem én, hogy nekem mi közöm ehhez?! Nekem is bevonták a jogsim, és egy hatalmas bírságot kell kifizetnem, ráadásul mivel sofőr vagyok 30napig nem lesz keresetem sem. Miért kell másokat megértenem, és könyörögnöm a SAJÁT pénzemért?

2020. márc. 12. 12:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
96%
Bakker, akinek 50 000 forinton múlik a gyerekei megélhetése, az inkább kotonra kért volna kölcsön... Erre persze jó a gyerek, minden vitás kérdésnél be lehet őket tolni a tűzvonalba, hogy "miattuk van"...
2020. márc. 12. 21:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne könyörögj,mert úgyis lelki terror lesz belőle. Mondd meg neki h ennyi ideje van visszaadni. Mondjuk 2 hét. Addig ne tartsd vele a kapcsolatot, aznap hívd fel,hogy akkor utalja vagy kp? Ne hagyd magad zsarolni, az ilyen kölcsönkéregetők bármilyen lelki terrorral képesek jönni. Ott a bank, A hitel vagy hitelkártya vagy provident. Ha ezek sem adnak neki kölcsön, az nyilván okkal van. Ha pedig nem adja vissza, akkor jó volt tanulópénznek, hogy többet soha ne adj kölcsön senkinek. Olvasd el a cikket, amit az egyik válaszoló linkelt, nagyon hasznos.
2020. márc. 13. 09:49
 23/24 anonim válasza:
100%
Szóval akkor holnap bemegyek a bankba és kérek ötvenezret. A bank azt mondja tessék itt van az 50ezer fizesd vissza nekem május 15én. Eljön a nap május 15 én felhívom a bankot, hogy most nem tudom odaadni mert éhezne a gyerekem. A bankot fogja ez érdekeli? Nem!!! Miért vállal valaki úgy gyereket, ha nem tudja eltartani? Tehát a pénz visszajár!!!
2020. márc. 13. 10:05
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mi lett végül?
2020. aug. 3. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!