Szeretnék a vállalkozás megalapítása előtt előrendeléseket felvenni. Van erre lehetőségem?
Lennének termékeim (termék ötleteim), amikkel szeretnék elkezdeni házalni (kisebb üzletekben). A vállalkozást egyelőre nem csinálnám meg, mert amíg csak bejárom az országot, és felveszem az előrendeléseket, (és felmérem az igényeket) addig nem akarom sem azt hogy pörögjön az óra, sem mást intézni.
Elég jó reményeim vannak, de a kérdésem az, hogy amíg nincs mögötte vállalkozás, elkezdhetem járni az országot, és kérdezgetni a jövőbeli vásárlókat, hogy mit szeretnének majd, és mennyit? Ha mondjuk ezt letudtam 2-3 hét alatt, utána 1 hónap alatt legyártatnék mindent, és kézbesítenék.
Nem szeretném.
A válaszokat egyébként köszönöm, megyek tovább :)
nem csak számlát nem állíthatsz ki, hanem gazdasági tevékenységet sem folytathatsz. és igen, pénzbírságot is kaphatsz.
azonban, ezért a kutya sem fog téged megbírságolni.
szerintem jobban jársz ha van egy főállásod és átalányadózol, aztán ha beindul a vállalkozás akkor csinálod főállásban.
egyébként ha csak szünetelteted a katát akkor nem kell 1-2 év az újraindításhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!