Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szeretnék a vállalkozás...

Szeretnék a vállalkozás megalapítása előtt előrendeléseket felvenni. Van erre lehetőségem?

Figyelt kérdés

Lennének termékeim (termék ötleteim), amikkel szeretnék elkezdeni házalni (kisebb üzletekben). A vállalkozást egyelőre nem csinálnám meg, mert amíg csak bejárom az országot, és felveszem az előrendeléseket, (és felmérem az igényeket) addig nem akarom sem azt hogy pörögjön az óra, sem mást intézni.

Elég jó reményeim vannak, de a kérdésem az, hogy amíg nincs mögötte vállalkozás, elkezdhetem járni az országot, és kérdezgetni a jövőbeli vásárlókat, hogy mit szeretnének majd, és mennyit? Ha mondjuk ezt letudtam 2-3 hét alatt, utána 1 hónap alatt legyártatnék mindent, és kézbesítenék.

2020. márc. 6. 11:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Az azért elárulod, hogy mik ezek a csodálatos termékek, vagy titoknak minősül?
2020. márc. 6. 15:43
 22/25 A kérdező kommentje:

Nem szeretném.

A válaszokat egyébként köszönöm, megyek tovább :)

2020. márc. 6. 18:23
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
lehet rendelést felvenni.. Ha nem versz át semmit, nincs pénzforgalom, akkor nem kell számlát adni.
2020. márc. 6. 19:10
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan fogsz vele "házalni" , ha nem mondod el azt sem, hogy mi a terméked???
2020. márc. 6. 19:12
 25/25 anonim ***** válasza:

nem csak számlát nem állíthatsz ki, hanem gazdasági tevékenységet sem folytathatsz. és igen, pénzbírságot is kaphatsz.

azonban, ezért a kutya sem fog téged megbírságolni.

szerintem jobban jársz ha van egy főállásod és átalányadózol, aztán ha beindul a vállalkozás akkor csinálod főállásban.

egyébként ha csak szünetelteted a katát akkor nem kell 1-2 év az újraindításhoz.

2022. okt. 13. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!