Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csomagpostas.hu oldalról...

Csomagpostas.hu oldalról vélemények? Megbízható?

Figyelt kérdés
Rendelni szeretnék az oldalról, de mivel előre kell utalni és nem ismerem az oldalt, érdekelne hogy milyen tapasztalata van annak, aki már rendelt.

2020. febr. 21. 19:40
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%

Én is vásároltam innen egy pár hónapja (lehet előbb itt nézelődnöm kellet volna), a termék még mindig nem érkezett meg, pedig már 3x-4x emaileztem velük hogy mikor érkezik már meg stb, mindig adtak valami kitérő választ hogy elkeveredett stb...

Jeleztem a bankom felé, hogy vásároltam ezektől és nem kaptam meg az árut és igényeltem a visszatérítést. 3 napra rá a bank visszatette a számlámra a pénzt.

Szóval javaslom azoknak hogy jelezzék a bankuk felé ezt.

Lényeg: NE VÁSÁROLJON SENKI INNEN!

2021. jún. 27. 11:39
 12/14 Pékpapa válasza:
Kamu cég. Kb.két hónapot vártam a csomagra amit előre kifizettem. A postás ráadásul csak plusz 800 forintért adta ide. A csomag úgy nézett ki mintha egyenest Jóban adták volna postára.
2022. márc. 31. 14:41
 13/14 anonim válasza:
100%
Egyetértek, egy átverés az oldal. Magyar webáruháznak tűnt a neve alapján, mire a megrendelés után azt írták, hogy nincs készleten és előbb Kínából kell megrendelniük. Hát bazzz+ , akkor erre hónapokat kell várni, onnan én is meg tudtam volna rendelni, csak pont a hosszú idő miatt kerestem magyar webáruházat. Lehet a végén meg sem érkezik, szerencse csak 2e Ft-os apróság, de nem ajánlom senkinek az oldalt ezek után!
2022. szept. 19. 22:25
 14/14 anonim válasza:

Rendeltem 3000 ért egy elem teszttelőt. Gyanúsan olcsóbb volt, mint a többi oldal, de a kis összeg miatt nem ellenőriztem az oldalt. Meg a web kártyán csak kevés pénz van direkt.

Az összeget levonták, semmi visszaigazoló e-mail nem jött.

Viszont éjjel jött az OTP-től egy SMS, hogy gyanús tevékenység miatt LETILTOTTÁK A BANKKÁRTYÁMAT.

Hát köszönöm szépen.

2023. nov. 5. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!