Csomagpostas.hu - megbízható oldal?
Egyrészt gyanús, hogy elég olcsóak a termékei, másrészt az is gyanús, hogy nincs lehetőség utánvétellel fizetni. Továbbá szállítási költség sincs.
Valaki vásátolt már innen? Vagy valóban scam?
#9-es vagyok. Ahogy ígértem, beszámolok a tapasztalatokról. E hónap 15-én délelőtt telefonáltam a banknak, ahogy előzőleg leírtam. Szerda este 21 órakor az összeg már a számlámon szerepelt, ami szerintem rekord idő. Tegnap kaptam kézhez a levelet a banktól, amiben leírták, hogy a reklamációmat elfogadták, és az összeget már vissza is utalták. Így szerencsére pénzem nem bánta a történetet.
Aki esetleg már megszívta a webáruháznál, de megoldásra ott nem jutott, nyugodtan hívja fel a számlavezető bankját, segíteni fognak. Ahogy olvastam, 30 napon belül gyorsítottan jár el a bank, amúgy meg banktól függően 120-180 napig visszamenőleg igényelheted a chargeback-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!