Csomagpostas.hu - megbízható oldal?
Egyrészt gyanús, hogy elég olcsóak a termékei, másrészt az is gyanús, hogy nincs lehetőség utánvétellel fizetni. Továbbá szállítási költség sincs.
Valaki vásátolt már innen? Vagy valóban scam?
Sziasztok, 19. vagyok.
Hála a 9.-10.-es hozzászólónak, nekem is visszatérítette az OTP a levont összeget egy héten belül, különben nem is tudtam, hogy van ilyen lehetőség.
Amit nem értek, ha ez már egy évvel ezelőtt is vagy korábban föltűnt, hogy kamucég, miért nincs még mindig megszűntetve? És valaki tényleg feljelentette már őket?
Egyébként az otp-s hölgy azt tanácsolta, gondoljam meg, hogy letiltatom a kártyámat.
Én is vásároltam innen egy pár hónapja (lehet előbb itt nézelődnöm kellet volna), a termék még mindig nem érkezett meg, pedig már 3x-4x emaileztem velük hogy mikor érkezik már meg stb, mindig adtak valami kitérő választ hogy elkeveredett stb...
Jeleztem a bankom felé, hogy vásároltam ezektől és nem kaptam meg az árut és igényeltem a visszatérítést. 3 napra rá a bank visszatette a számlámra a pénzt.
Szóval javaslom azoknak hogy jelezzék a bankuk felé ezt.
Lényeg: NE VÁSÁROLJON SENKI INNEN!
19-es és 21-es vagyok.
Képzeljétek, hogy a pénzemet visszatérítették, és pár napja mégis megjött az áru!
Viszont semmi e-mail nem jelezte, hogy hol tart, hogy valaha is megkapom. És ráadásul két dolgot rendeltem, és két különböző napon jött meg, két csomagban. Kész rejtély. Mindenesetre mázlista vagyok.
Én 2021 október 21-én rendeltem tőlük egy egérpadot 1330 forintért. Előre el kellett utalni az árát és csak a fizetést visszaigazoló e-mailban írták, hogy öt hetet (!) kell várni a csomagra!!!
Ma a postás végre meghozta, de egy 800 forintos vámfizetési papírral együtt, így összesen 2130 forintért másfél hónap után kaptam egy gagyi minőségű terméket, ami márcsak azért is feleslegessé vált, mert az Extreme Digitaltól 1390 forintért vettem egy jó minőségűt, ami utólag fizetve már másnap megjött!
Még sosem éreztem magamat ennyire becsapva, biztosan soha többé nem rendelek ettől a csomagpostás cégtől!!! Még akkor sem, ha tizedáron kínálnának is bármit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!