Futárok miért nem hajlandók behozni az árut a bejárati ajtóig (családi ház)?
Ennyire nincs szükség borravalóra? Mert amúgy kapnának többszáz forintot, ha megtennék ezt a pár métert, így viszont nyilván nem.
Azt hozta fel az egyik futár, hogy azért, mert pörögniük, sietniük kell, különben lecseszik őket. De ez egyáltalán nem logikus, mert sokkal több idő, mire megvárja, hogy felvegyük a cipőt meg a kabátot...
a szituációt nem írtad le, így meg nem tudom elképzelni se és valószínűleg a futár sem...becsöngetett, te meg azt mondtad, hogy gyere be, nyitva van a kapu? vagy mégis mit?
a futárnak tudnia kéne, hogy bejöhet mert nyitva van?
és ha nem azért van nyitva, aztán a megrendelő kérdőre vonja, hogy mégis hogy gondolta, hogy bejön, akkor mi van?
szerintem ha telefonban mikor felkeres, jelzed, hogy jöjjön be nyugodtan, akkor egyik sem fogja azt mondani, hogy márpedig én csak a kapuig viszem...
Nálam percre pontosan kivan számolva hogy futár mikor hol milyen csomagot kézbesít.
Erre rájön a karácsonyi időszak ahol 50-70%al több csomag jön be hajnalban a kamionnal.
Ezt is az állandó embereknek kell kivinni.
Szal nem azért nem viszik be mert nem akarnak + 500 Ft borravalót,hanem azért hogy legközelebb ne azt kérdezd meg itt hogy miért nem tudta a futár időben kihozni a csomagom.
300-350 csomag is esik egy futárra ha ugy szervezzük a túra útját, itt nem fér bele a jópofizás és a csomag behordása
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!