Futárok miért nem hajlandók behozni az árut a bejárati ajtóig (családi ház)?
Ennyire nincs szükség borravalóra? Mert amúgy kapnának többszáz forintot, ha megtennék ezt a pár métert, így viszont nyilván nem.
Azt hozta fel az egyik futár, hogy azért, mert pörögniük, sietniük kell, különben lecseszik őket. De ez egyáltalán nem logikus, mert sokkal több idő, mire megvárja, hogy felvegyük a cipőt meg a kabátot...
Nem azért, mert nem kell aborravaló, hanem mert nagyon szük idejük van. Ha beviszik hozzád meg másokhoz, akkor a napi tervet nem tudják teljesíteni és jobb esetben megszidják, rosszabb esetben meg kirúgják öket. Ezt érthetö módon nem anarják kockáztatni.
Másrészt miért kellene nekik megvárni, mire felveszel cipöt meg kabátot?
“Másrészt miért kellene nekik megvárni, mire felveszel cipöt meg kabátot?”
Ja, hogy becsönget és pár másodperc múlva lelép? És ha valaki idős, beteg, nehezen mozog, azt se köteles megvárni?
Azt hittem egy szolgáltatásért fizetek...
“Másrészt miért kellene nekik megvárni, mire felveszel cipöt meg kabátot?””
Most komolyan vigyázállásban cipőben és kabátban kellene várni otthon a futárt 3 órán keresztül? Vagy mezítláb papucsban kimenni a hidegben és megfázni? Ez a hozzáállás eléggé bicskanyitogató azért...
Én még életemben nem kezdtem cipöt-kabátot venni, ha csönget a postás vagy a futár! Még -15 fokban sem fáztam meg soha, az a pár perc alatt lehetetlen is.
Ezen kívül a szolgáltatás AZ, hogy a kapuig hozza azt, amit rendeltél, és nekik 2-3 percük van egy rendelés leadására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!