Ma inkasszót tettek a szàmlámra. Öt gyerekre kapom a családit és gyest ami 105000ft. Ebből mennyit vonhatnak le? Közben sikerült elintéznem az inkasszó feloldását. Ez mennyi idő mire eljut a bankhoz? Köszönöm válaszotokat.
De egy izék vagytok... :-(
Olyant még sosem láttatok, hogy 3 gyerekes apuka lelépett az asszony mellől egy fiatalabbért?
Vagy hogy hirtelen balesetben meghalt az apa.
Ítélkeztek a tények ismerete nélkül :-( Csak szólok, hogy ez mind visszaszáll rátok, ez a sok "jóindulat".
Kérdező, azt nem tudom, hogy mennyi idő, de elvileg gyest és családi pótlékot nem inkasszálhatnak.
#4 normális ember nem vállal 5 gyereket úgy, hogy nem kalkulálja bele ezeket a dolgokat.
Bármikor bárkivel történhet sajnos tragédia, ezért kell a megfelelő fizetés, tartalékok, tehermentes lakás, életbiztosítás stb.
Én csak pozitív dolgot felteleztem a kerdezorol.
-van parja
-a parjanak jól fizető állása van (gondolom a hölgy 5 baboca mellett nem dolgozik, csak a 105ezret kapja, ami elég karcsú)
-olyan viszonyban van a párjával, h tud segítséget kérni tőle
Nem tudom, h mi a problémád kedves....
Kérdező, ne foglalkozz velük, ez a Gyakori, itt sajnos gyakran előfordul, hogy minden indok nélkül belerúg egyik ember a másikba.
2-es vagyok és eredetileg a 4-es voltam, csak az első 2 hozzászólást törölték, mivel a kérédsedre nem adott választ, ezzel szemben "belédrúgtak".
6-osnak: bár tudom, hogy ez számodra nem így van, de nem csak az orvos az ember, hanem a villanyszerelő és a gázos is. Sőt, pékre, buszvezetőre eladóra is szükség van.
Nem kívánom, hogy megtapasztald: nem tudsz befűteni és nem találsz gázszerelőt, aki megcsinálja.
#8 senki nem mondta, hogy a villanyszerelő vagy a gázos nem ember.
Csak nem mindegy, hogy önszántából lesz a gyerek villanyszerelő vagy gázos, vagy azért, mert azt mondják neki a szülők, hogy kisfiam az orvosit nem tudjuk fizetni, legyél villanyszerelő inkább vagy gázos.
Ráadásul nem azért, mert amúgy nem tehették volna meg, csak inkább csináltak négy másikat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!