A végrehajtó vonhat le pénzt a kártyámról, ha diákmunka bérből és ösztöndíjakból élek? (90.000 forint tűnt el ma csak úgy a kártyámról, úgyhogy most konkrétan, hacsak nem használom a hitelkeretem nincs miből ennem...)
Azért inkasszó előtt küldenek levet, felszólítást stb, ha arra időben reagálsz, akkor nincs ez. Amúgy meg ha tudod mi miatt vonták, akkor odamenj reklamálni.
2018. okt. 18. 15:31
2/9 anonim válasza:
Rohadt BKK, még ilyen pofátlanságot, hogy pénzt kér azért, mert te igyénybe veszed a szolgáltatásukat... Még ilyet...
2018. okt. 18. 15:57
3/9 anonim válasza:
Persze, vonhat le. Úgy tudom, csak munkanélküli segélyből, GYESBŐL,GYEDBŐL és gyerektartásból nem vonhatnak. Minden másból igen.
2018. okt. 18. 16:31
4/9 anonim válasza:
90 ezer ft? Hány éve tartozol?
2018. okt. 18. 17:01
5/9 anonim válasza:
rosszul tudod, 3.
BAnkszámlán a mentes összeg felett bármilyen jogcímen kapott összeg inkasszó alá vonható. Ezekből az ellátásokból a letiltásra van korlátozás, de ez nem az.
2018. okt. 18. 20:37
6/9 Estádio de Felchút válasza:
Bizony ám, a bankszámlán lévő pénz nincs felcimkézve, viheti a végrehajtó, egyedül az öregségi nyugdíj minimumot kell rajta hagynia.
A BKK-val nincs semmi baj, a baj a mocsodék gané bliccelőkkel van. Jegy 350 Ft, helyszíni pótdíj 8k, 30 napon belül 16k. 90k-s pótdíjért már küzdeni kell. Te megtetted, rendesen.
2018. okt. 18. 21:09
7/9 anonim válasza:
#5 Igen, azt tudom, hogy a számlát inkasszózhatják, viszont én erre válaszoltam: "A végrehajtó vonhat le pénzt a kártyámról, ha diákmunka bérből és ösztöndíjakból élek?" Erre írtam azt, hogy ezekből mind vonhatnak le pénzt. Az inkasszóról szót sem ejtettem. Köszönöm a 0 %-ot, pedig semmi valótlant nem állítottam.
2018. okt. 18. 21:47
8/9 anonim válasza:
Szerintem ne fokozd, előző... De, az inkasszóról beszélsz, ez ugyanis az...
2018. okt. 19. 06:26
9/9 A kérdező kommentje:
Ez a rohadt BKK dolgot jobb lett volna lehagynom. :D
Anyukám a bejelentett lakcímemen, úgy gondolta, okosan teszi, ha nem veszi át a leveleket... Én meg úgy tudtam, hogy nem kaptam, bamm elévült, de aztán kiderült, hogy bamm de nem. :d
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!