Ezért beírnátok a vásárlók könyvébe?
Figyelt kérdés
Újságosnál akartam venni két vonaljegyet késő délután, csak 10 ezres volt nálam. Az eladó azt mondta szó szerint, hogy két buszjegyért nem váltja fel a pénzt. Reggel meg se próbáltam volna nagy pénzzel fizetni, tudom, hogy nem szeretik, de a nap végére már bőven kell lennie váltópénznek. Ha azt mondja, hogy bocsi, de nem fogadhat el nagy pénzt, sajnos ki van fogyva apróból, stb... oké... de ez így elég pofátlan és udvariatlan. Tovább siettem, hogy tudjak jegyet venni, mert szorított az idő. Máshol szó nélkül elfogadták, de legszívesebben beírtam volna a könyvbe.2019. szept. 7. 12:06
21/23 anonim válasza:
Kedves utolsó, keményen megmondtad! De ha a kereskedők helyébe lennél akkor rájönnél, hogy ez azért nem teljesen így van. 20 éve vagyok ugyan amögött a pult mögött és hidd el tudom mit beszélek. Sokszor az öregasszonyokra úgy kell rászólni, hogy ugyan ne a 20e adja már amikor látszik az ezres is. Erre csak az a válasz jön, hogy fel akarta váltatni mert a piacra aprót akart vinni.
22/23 anonim válasza:
Az eladó attól mert kiszolgál azért nem másnak a csicskája. Volt már, hogy elküldtem a vásárlót mert hülye volt. Ha meg be akar írni hát tessék, nem fog izgatni.
23/23 anonim válasza:
21- es, aztán milyen jogon szólsz rá te bárkire is hogy mivel fizessen, meg mit lesed a pénztárcáját?? Fogd fel, ha vásárolok és legális fizetőeszközzel fizetek k.vára nem pénzváltás. A pénzváltás az ha nem vásárolok hanem megkérdem tőled hogy egy 10 ezrest fel tudsz- e váltani ezresekre. Na ez pénzváltás. A másik eset vásárlás, én fizetek te visszaadsz. Az én pénztárcámba egyszer néznél bele hogy van- e benne ezres, lenne belőle balhé rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!