Ezért beírnátok a vásárlók könyvébe?
Ha attól jobban érzed magadat, akkor írj be. Továbbra se fogja felváltani a pénzedet ha máskor odamész, neki szar napja lesz mert eggyel több ember bosszantja fel aznap, megbüntetni nem fogják azért mert "udvariatlan" volt (bár nem értem miért kell azon megsértődni, hogy azt mondta nem váltja fel két buszjegyért, nem lehülyézett).
Ha mindenki mindenen felháborodik és bunkók egymással az emberek, akkor semmi se fog változni az országban.
Nem csak a filmekben van az, hogy ha az emberek kedvesek, megértőek egymással, akkor ez szép lassan elterjed. Ugyanígy ha mindenki bunkó, agresszív a másikkal, akkor az fog terjedni.
Röviden: túlérzékeny vagy.
én ezért biztos nem írnék be.
remélem ahol te dolgozol,ugyanilyen hozzáálllásal találkozol! undorító vagy..
Tele van ezzel a mentalitással a tököm, hogy a 10 meg 20 ezrestől félni kell, hogy jajjaj, mit mond a boltos. A kártyás fizetés meg utálják, mert jutalékot kell utána fizetni. Sajnos nem úgy terem az apró a tárcámban, valamikor fel kell váltani a pénzemet.
Amúgy a múltkor fornettit vettem volna kb ezer forint értékben, szintén 10ezressel fizettem volna, a csávó meglátta a kezemben, közölte, hogy elmehetek én a k.u.r.va anyámba, és visszaborogatta a fornettimet.
De a kérdésre válaszolva: nem írnék a vásárlók könyvébe, mert ennél drágább az időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!