Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy nálatok mekkora a legnagyobb összeg amit buktatok + sztory hozzá. Én, mivel még nem vagyok felnőtt, nem olyan nagy ez az ár, kb 100 000 buktam egy drónon, amit megvettem de nem tudom sajnos kihasználni, és senki sem akarja megvenni.
Vettem egy állítólag kitűnő autót majdnem egy milláért, aztán mégis még fél millát rá kellett költenem,mert egy romhalmaz volt.
2019. aug. 29. 17:38
2/11 anonim válasza:
Egyben (szerencsére) nem. Jellemzően pár ezres kiadások kapcsán szokott felmerülni, hogy ennek aztán semmi értelme nem volt...
2019. aug. 29. 17:49
3/11 anonim válasza:
fb drónos csoport, hardverapro, jofogas,
írj privátot. segítek ;)
2019. aug. 29. 17:53
4/11 anonim válasza:
100e nem 'rohadt sok penz', csak akkor, ha hulyesegre koltotted. Buktam mar auton felmilliot, 1 ev alatt.
2019. aug. 29. 18:21
5/11 anonim válasza:
Itt azért durva fogalmi zavarok vannak, egyrészt 100.000 Ft nem rohadt sok pénz, másrészt ha vettél valamit, amit megbántál az nem a pénz elbukása.
2019. aug. 29. 19:15
6/11 A kérdező kommentje:
Hát, igen ez nem rohadt sok pénz, de nekem viszonylag sok, mivel nincs belőle annyi. Illetve hát úgy is fel lehet fogni hogy nem bukás, de valamilyen szinten igen. Amúgy köszi a válaszokat :)
2019. aug. 29. 20:50
7/11 anonim válasza:
LÁtszik, hogy nem vagy jártas a pénzügyekbe.
A pénzbukás azt jelenti, hogy befürödtél valamivel és elúszott több 10 millió ft, amit nem lehet visszaszerezni. Egy tárgy megvétele, amit nem használsz ki nem tartozik ebbe a körbe, se a használtautó vásárlás. Ezek a tárgyak megvannak, max nem érnek annyit amennyiért vettétek, de megvan, amég a "bukott pénz" már ténylegesen elúszott.
De ne aggódj, hírdesd ahol csak tudod és max nyomott áron eladod.
2019. aug. 29. 21:16
8/11 anonim válasza:
En egy millat tonline sportfogadason.
2019. aug. 29. 21:52
9/11 anonim válasza:
Én nem fürödtem be vele, de "elúszott" és nem lehet/fogom visszaszerezni.
Párom építkezett, adtam bele vagy 3 millát. Aztán a kapcsolat 12 év után szétment. Én mentem, Ő maradt, a ház ugye hivatalosan az Övé (benne a 3 millámmal).
Ma már nem bánom, inkább lemondtam róla, csak ne kell vele együtt élnem. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!