Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ennyi pénzből ez jó ötletnek...

Ennyi pénzből ez jó ötletnek tűnik, vagy lehetnek buktatók?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy van 4 milkám, és szeretném vhogy befektetni, arra gondoltam h felveszek még 4 millió hitelt, és veszek egy lakást, amit kiadok albérletbe, aztán amit kapok lakbért meg a fizetésemből törlesztem a törlesztőt, és pár éven belül kiforog. Megy ez így?
2016. febr. 7. 19:43
 1/9 anonim ***** válasza:
63%
Inkább edd meg a csokid!
2016. febr. 7. 19:55
 2/9 anonim ***** válasza:
21%

4 millióért már tudsz lakást venni, több féle módon is.

Max 1 milliót vegyél fel felújításra, 3-5 év alatt meg kipörög a hitel és másfélszer annyiért adod ki, mint a törlesztőd, ha jól pozícionálsz.

2016. febr. 7. 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
nem azért, de 8 millióért hol kapsz egy lakást? (amire aztán lesz is bérlő...)
2016. febr. 7. 20:26
 4/9 anonim ***** válasza:
58%
Nem azért de már falun is van aki bérli a házat amiben lakik. Szóval életképes ötlet, de én nem vennék fel 4 millát az tuti. Annyiért nem tudod kiadni hogy megérje 4 millánál rengeteg a kamat.
2016. febr. 7. 21:04
 5/9 anonim ***** válasza:
33%

Én Bp-től 25 km re lakom, itt 10-12 milliónál kezdődnek a családi házak, amik 1 szintesek, kert nélkül.

Ami 12 millió alatt van, mondjuk 8, az épp hogy össze nem dől.

2016. febr. 7. 21:09
 6/9 anonim válasza:
36%
Én sem vennék fel hitelt... 4milla nem nagy összeg, de pl. vidéken vannak jó házak amiket olcsón megvehetsz. nem tudom mennyit keresel. Azért jó lenne tudni mennyi a bevételed.
2016. febr. 7. 21:13
 7/9 anonim ***** válasza:
21%

Konkrétan pár eset, ami kicsit objektívebb megoldás, mint Bp.

285.V.3829/2013/142

Tulajdoni hányad: 1/1

Sikeres árverés esetén sem törölhető jogok: minden jog törölhető (tehermentes)

Beköltözhető : igen

Sikeres árverés esetén sem köteles kiköltözni: nincs ilyen személy

Leírás : Budapest, XXI. kerületi, 45 éves, közepes állapotú, távfűtéses. 1+2 félszobás összkomfortos panellakás.

Megtekinthető az alábbi címen: 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc utca

Minimum ár 3.750.000 Ft

Leírás : Lakás.65nm. 2 szoba, 1 konyha, 1 fürdőszoba, 1 előszoba, 1 wc.

Megtekinthető : bármikor

Megtekinthető az alábbi címen: 3300 Eger, Kallómalom utca

4.550.000 Ft

albérlet infok:

[link]

Leírás : Megnevezése: lakás. Alapterülete: 67 nm. Helyiségei: 3 szoba, konyha, fürdőszoba, wc, előszoba.

Megtekinthető : bármikor

Megtekinthető az alábbi címen: 4031 Debrecen, István út

minimum ár 4 millió

albérlet infok:

[link]

most a többi megyeszékhelyre nem keretem rá, de találni bőven, akiknél már 5-ik alkalommal sem kelt az ingatlan, így félárról indul a licit. és többé ki lehet adni, mint a felújítási hitel törlesztője.

2016. febr. 7. 21:38
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

"Én Bp-től 25 km re lakom, itt 10-12 milliónál kezdődnek a családi házak, amik 1 szintesek, kert nélkül"

Én meg Budapesttől 20 Km-re lakom városban, és 6,5 Millióért vettünk családi házat 5 éve. 350 nm telek, 55 nm-es szigetelt téglaház. Festés után költözhető volt. Szóval van, csak ki kell fogni.

Nézz körül, milyen kamatra kapnál hitelt, megérné-e. Szerintem érdemes ebben gondolkodnod. Csak nézz utána a kiadásnak is , nehogy több legyen majd a költséged, mint a hasznod.

2016. febr. 7. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen a válaszokat :)) főleg az első kecifeiűnek

igen, utána kell járni, h mit hogy kéne, de leginkább Egerben vennék panelt, mivel minden ideköt, és 7-8ért már egész jók vannak, meg ez a kallómalom úti is ennyiért lehet nagy biznisz lenne, csak a héten filóztam ezen, mert csakúgy bankba nem nagyon akarnám betenni

2016. febr. 7. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!