Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Buktatok már valaha sok pénzt?

Buktatok már valaha sok pénzt?

Figyelt kérdés
Hogyan?
2010. dec. 27. 21:11
1 2
 1/14 anonim válasza:
Buktam. Befektetéssel kombinált életbiztosításba tettem pénzt. Szinte minden elúszott a válsággal. És még most is fizethetem.
2010. dec. 27. 21:37
 2/14 anonim ***** válasza:
Kaszinó...folyamatosan rossz színre raktam és ugrott pár százezer körönként...
2010. dec. 27. 21:52
 3/14 anonim ***** válasza:
Lehet hogy most fogok lakásvásárláson egy millát.
2010. dec. 28. 08:11
 4/14 anonim ***** válasza:
50 ezer forint sciennettel.
2010. dec. 28. 12:44
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
fél milliót. Hülye voltam. Megbíztam egy kolleganőmben. Magát volt ingatlanosnak adta ki, jóban lettünk, legalábbis azt hittem. Befektetést ajánlott egyszer, aztán meg ingatlan vásárlásra végrehajtótól, ilyesmi megbízási szerződést kötöttünk vele, azzal a kitétellel, hogy ha nem veszünk, pénz visszajön. Azóta is jön. Nem is tudom, hogy tudott így levarázsolni a dumájával, pedig amúgy nem vagyok egy hiszékeny típus, még sose adtam pénzt senkinek. Magam is megijedtem. Feljelentettük, rendőrség mondta, hogy 2000 óta ez a 10. feljelentés ellene. Azért is írom le, mert sajna még mindig szabadlábon, és nem akarom, hogy más is megégesse vele a kezét, legalább aki ezt olvassa, az tudja meg...
2010. dec. 29. 16:13
 6/14 anonim válasza:

Ruletten Orfin össz vissz kb 2 millát 3 év alatt,

keresetem havi 100 volt de beletetem egy olyan gépbe amiben ha 100 pontot teszel egy számra és bejön az az egy a 36 bol max 72-t ad,

tehát 100-at kockáztattam 72-ért,

de már kigyógyultam

25f

2010. dec. 29. 18:04
 7/14 anonim válasza:
80%
Én összesen buktam 2-3000ret tippmixen,de az egy kollégistának egy VAGYON! Majdnem 10 üveg bor!
2010. dec. 29. 21:45
 8/14 anonim ***** válasza:
52%

21:45

Gyenge a felfogásod, vagy csak a szemed sz@r? "sok pénzt?"

2010. dec. 29. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Aki szerencsejátékokra adja a fejét, az miért nem néz legalább utána, hogy mivel lehet nyerni, meg mivel nem?

A rulettnél a kaszinó ellen játszol. Matematikailag úgy van kitalálva a rulett, hogy hosszútávon akkor se lehessen nyerni a kaszinó ellen, ha baromi szerencsés vagy. Ez bizonyított tény. Csak magát okolhatja, aki bármikor megpróbálkozik vele.

Aki már ilyenben gondolkozik, mért nem a pókert próbálja? Ott nem a kaszinó ellen játszol, hanem más játékosok ellen. És a kaszinó nem is érdekelt abban, hogy ki nyer, mert az levonja minden kör végén a jutalékát (a "rake"-et), szóval minél tovább kínlódtok egymással, annál többet nyer. DE ott viszont ténylegesen lehet nyerni a másiktól ha jó vagy, persze minél tovább tart, annál kevesebbet.

A tippmix se rossz ötlet, annak aki ért hozzá.

Az a lényeg, hogy ne olyan játékot játsszál, amihez kizárólag szerencse kell. Ha mégis ezt teszed, akkor egy lúzer vagy, és ne is csodálkozz, hogy mindenedet elveszted.

2010. dec. 29. 22:49
 10/14 anonim válasza:
utolso, ott a pont 22:01es voltam
2010. dec. 29. 23:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!