Buktatok már valaha sok pénzt?
Ruletten Orfin össz vissz kb 2 millát 3 év alatt,
keresetem havi 100 volt de beletetem egy olyan gépbe amiben ha 100 pontot teszel egy számra és bejön az az egy a 36 bol max 72-t ad,
tehát 100-at kockáztattam 72-ért,
de már kigyógyultam
25f
21:45
Gyenge a felfogásod, vagy csak a szemed sz@r? "sok pénzt?"
Aki szerencsejátékokra adja a fejét, az miért nem néz legalább utána, hogy mivel lehet nyerni, meg mivel nem?
A rulettnél a kaszinó ellen játszol. Matematikailag úgy van kitalálva a rulett, hogy hosszútávon akkor se lehessen nyerni a kaszinó ellen, ha baromi szerencsés vagy. Ez bizonyított tény. Csak magát okolhatja, aki bármikor megpróbálkozik vele.
Aki már ilyenben gondolkozik, mért nem a pókert próbálja? Ott nem a kaszinó ellen játszol, hanem más játékosok ellen. És a kaszinó nem is érdekelt abban, hogy ki nyer, mert az levonja minden kör végén a jutalékát (a "rake"-et), szóval minél tovább kínlódtok egymással, annál többet nyer. DE ott viszont ténylegesen lehet nyerni a másiktól ha jó vagy, persze minél tovább tart, annál kevesebbet.
A tippmix se rossz ötlet, annak aki ért hozzá.
Az a lényeg, hogy ne olyan játékot játsszál, amihez kizárólag szerencse kell. Ha mégis ezt teszed, akkor egy lúzer vagy, és ne is csodálkozz, hogy mindenedet elveszted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!