Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Menyi lehet a biztositás, és...

Menyi lehet a biztositás, és hol kösem meg?

Figyelt kérdés
Most vettem egy suzuki marutit 800-ast hol kösem meg a biztositást?És addig nem is mehetek velle?Vagy hogy van ez?JA az elsö kocsim!35-vagyok
2010. jún. 10. 21:51
 1/4 anonim válasza:

Például: www.netrisk.hu

Korrektek, nekem tavaly biztosítóváltáskor mindent elintéztek.

2010. jún. 10. 22:14
 2/4 anonim ***** válasza:
0%

Első lépés: vegyél egy helyesírási szótárt

Második lépés: olvasgasd kicsit

Harmadik lépés: bemész a hozzád legközelebbi Allianz-ba és azt mondod: Csókolom biztosítást szeretnék kötni... és ne feledd otthon a gépjárműved papírjait, adásvételi, forgalmi stb.. ja meg a saját ilyen olyan kártyáidat sem... neeem nem Magyar meg Pókerkártyára van szükséged..

ja és igen: addig nem közlekedhecc újonnan vásárólt személygépjárművedddel amig níncs ralyta biztositás...

2010. jún. 10. 22:40
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Most mi a szart kell, b@szogatni. Az jobb lenne, ha helyesen írna, és balesetet okozna és nem lenne biztosítása?
2010. jún. 10. 22:50
 4/4 anonim ***** válasza:
52%

Nagy igazság az utolsónál.

Kérdező: én is a netrisket javaslom, www.netrisk.hu , ott add meg az összes adatot amit kérdez (lesz egy csomó), és csak kövesd az utasitásokat. 3 hónapra kb 10.000 Ft lesz, de sok múlik a biztositón.. ezért jó ez az oldal, megmutatja melyik lenne a legolcsóbb. válaszd azt.

és igen, addig elvileg nem közlekedhetsz vele. szerintem azért egy rendőrnél simán ki lehet dumálni, csak tartsd magadnál azt a papirt ami igazolja, hogy most vetted a nappokban.

2010. jún. 10. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!