Mit gondoltok melyik biztosítónak vannak a legjobb (olcsóbb) díjai kockázati biztosítás esetén?
Biztosítási alkusznál nézz utána. Több biztosító ajánlatait egy helyen meg tudod nézni.
pl. netrisk.hu
Köszönöm!
Az alkuszokból elegem volt, próbára tettem néhányat és kiderült hogy inkább a saját érdekeiket képviselik (jutalék) mint az ügyfelét. Kértem ajánlatot, és hoztak is csak nem tudták hogy közben én is utánajárok. És az derült ki hogy a számomra legjobb megoldást nem is tették elém, hanem azt amely a legtöbb jutalékot hozta. Szóval ennyit az alkuszokról. De amúgy köszönöm a tanácsot
Az első vagyok:
Én nem a humán alkuszra gondoltam!
Ami honlapot megadtam ott személytelenül csupán a különböző biztosítók álltal kért adatok alapján szoftveresen adja ki a lehetőségeket. Amit utána te átnézel és döntesz mit akarsz kötsz nem kötsz vagy még futsz az infókkal egy kört.
Első vagyok:
Az tény, hogy én sem az első ismeretlennel kötöttem szerződést! Tehát ebben egyetértünk.
A továbbiakban a kérdésedre: szerintem korrekten, odafigyelve kövesd le, hogy amit kézbe kaptál biztosítási ajánlatot annak mik a feltételei: fizetési mód, fizetési időszak, a biztosítási paraméterek (mire terjed ki a biztosítás). Ugyan ezt az alkuszi oldalon is ellenőrizd le illetve ha kiválasztod a biztosítót azt ott az alkuszi oldalon is ellenőrizd, hogy milyen kikötésekkel veszi be a biztosítást.
Jobb ötletem nincs a különbözetre. ( Az alkusz a kialakított díjból kapja a jutalékát, nem azért drágább mert őt ebből te fizeted közvetlenül. Tehát ez nem érv. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!