Kötelező biztosítás váltás hogyan megy?
Akkor válthatsz a mostani kampányban ha a motor 2010.január 1. előtt van a neveden. Először fel kell mondanod a biztosításod november 30-ig az előzőnél, és bemész egy új helyre megkötik a másikat. Ennyi.
Ha 2010. január 1-je után vetted a motort, vagy azután került a nevedre, akkor válthatsz amikor a vásárlástól számítva letelik az 1 év. Ha teszem azt 2011. március 10.-én vetted, akkor 2012. március 10.-én jár le a biztosításod, de előtte maximum 30 nappal már fel kell mondanod.
Évek óta biztosítási alkusznál váltok a neten: sajátunkat, szüleimét, cégest, a vőm is ugyanannál az alkusznál vált. Kötelezőt is, Cascot is váltottam már nálunk nem egyszer. Megbízható oldal.
A kötvényeden rajta van a biztosítási évforduló, és majdnem minden szükséges adat.
Tavalytól már a lemondást sem nekem kell intéznem, megcsinálja az alkuszcég.
Minden határidőre figyelmeztet, mindent kinyomtathatsz/elmenthetsz.
A biztosítók személyes ügyintézésével sokkal rosszabb tapasztalatom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!