Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Most komolyan 5000 forint...

Most komolyan 5000 forint miatt kell napi szinten hivogatni az embert?

Figyelt kérdés
5000 forint hátralékom van az egyik banknál, kb egy hete. Tegnap óta hivogatnak már levelet is küldtek. Mintha 10 millió forintos lenne az elmaradás. Vagy attól félnek, hogy emiatt az ötezer forint miatt mennek tönkre?
2018. jan. 17. 19:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
67%
Bárki megcsúszhat egy részletfizetéssel, nincs ezzel gond. Velem is volt ilyen. Csak én kommunikáltam a bankkal és jeleztem feléjük, hogy sajnos xyz hónapban anyagi gondom van, de amint tudom rendezem. és voáálááá. nem hívogattak, nem kaptam levelet. tudod mikre képes, ha tudsz kommunikálni azzal, akitől nem mellesleg a pénzt kapod?
2018. jan. 18. 15:53
 22/24 A kérdező kommentje:
Mikor felvettük más volt a helyzet. Sajnos változnak a dolgok. És ki megy tönkre ha kicsit később lesz befizetve az az 5000 Ft? Persze értem én hogy adósságot illik fizetni meg a bankost is kötelezik a hívásra. De attól mert napjában 10 szer hívnak még nem lesz pénzem. Amint lesz rendezem a tartozást. Dolgozom tehát ez hamarosan bekövetkezik.
2018. jan. 19. 15:11
 23/24 anonim ***** válasza:
71%

Senki nem fog tönkremenni. De kötöttél egy szerződést, amiben meg van adva, hogy xyz napon törlesztesz. De ha te kölcsönadsz 10 embernek, abból 9 nem fizet, te mit csinálsz? Hagyod az egészet a francba vagy elkezded felhívogatni az embereket, hogy na mi van már?

Nem arról van szó, hogy belehalnak. Hanem aláírtál egy megállapodást. Nem teljesíted és még te vagy felháborodva, ahelyett, hogy jelezted volna feléjük, hogy bocsi nem tudok fizetni. A lényeg, hogyha szóltál volna nekik nem hívogattak volna. Elvégre ők honnan tudják miért nem fizettél?

2018. jan. 19. 15:19
 24/24 A kérdező kommentje:
Ma megbeszèltem velük a dolgot.
2018. jan. 20. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!