Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Most komolyan 5000 forint...

Most komolyan 5000 forint miatt kell napi szinten hivogatni az embert?

Figyelt kérdés
5000 forint hátralékom van az egyik banknál, kb egy hete. Tegnap óta hivogatnak már levelet is küldtek. Mintha 10 millió forintos lenne az elmaradás. Vagy attól félnek, hogy emiatt az ötezer forint miatt mennek tönkre?
2018. jan. 17. 19:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Nem höbörgök csak nem értem miért csinálják ezt. Úgy bánnak az emberrel mintha bűnöző lenne csak mert egyszer véletlenül megcsúszott a tartozással. Gondolom nekik ezért jó kis fejpénz jár.
2018. jan. 17. 20:42
 12/24 A kérdező kommentje:
20:41 Nem tudsz semmit se rólam se a sorsomrol. Szóval csak lapozz tovább szépen mielőtt agyvérzést kapsz. Ja és mindenki magából indul ki.
2018. jan. 17. 20:45
 13/24 anonim ***** válasza:
75%
De tudom, mindenkit utálsz aki jobban keres nálad, és jobban bánik a pénzzel, meg tudnád fojtani őket. Na hagylak is hisztizni tovább, írtam neked rendes választ. Figyelmen kívül hagytad. Innentől kezdve látszik, hogy felesleges veled bármit is kezdeni, úgyis mindig más a hibás. Veled emberségesen kell bánni, de te nem veszel mást emberszámba.
2018. jan. 17. 20:48
 14/24 A kérdező kommentje:
Nem utálok senkit. Egyáltalán miért utálnék bárkit is? Az se érdekel ki mennyit keres, csak akkor ne ossza az észt ha az az 5000 Ft neki csupán egy mozdulat. Mert nekem sajnos nem az. Havi 500 ezret én is vígan beosztanék. Na és te a nevetséges közmunka bért? Úgy hogy minden más ki van fizetve két gyerek el van látva? Nem hisztizek nincs értelme, tudom hogy ha tartozom ki kell fizetni, csak azt nem szeretem ha magas lóról beszélnek velem, csak mert nekik több jutott. Én is ember vagyok és nem érzem magam kevesebbnek senkitől. Többnek se de kevesebbnek se.
2018. jan. 17. 20:57
 15/24 anonim ***** válasza:
84%

Szerinted aki téged hív, az több százezreket keres? Melyik bolygón?

Ne aggódj, aki milliókkal tartozik, azokat nem hívogatják, hanem inkasszaljak a számláikat, végrehajtás alá veszik a házukat és hasonlók. Ők örülnének, ha csak hívogatnák őket.

2018. jan. 17. 21:23
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

Ahogy ügyvéd ismerősöm mondaná: "kedvencem az önérzetes adós!"

Várj vele nyugodtan, amíg átadják egy követelés kezelőnek és 100 000 ft lesz a tartozásod!

2018. jan. 18. 05:15
 17/24 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem mindegy mekkora a tartozás, ezeket a lépéseket meg kell tennie a banknak.
2018. jan. 18. 09:45
 18/24 anonim ***** válasza:
78%
Esetleg arra nem gondoltál, hogy nem azért hívogat, mert egy fa.z, hanem megvan az eljárás az ilyen esetekre? Azt kell csinálniuk akkor is, ha 500000000 a tartozás és akkor is, ha 5000.
2018. jan. 18. 10:32
 19/24 anonim ***** válasza:
31%
ha nincs pénzed, akkor ne vegyél fel hitelt te idióta.
2018. jan. 18. 13:14
 20/24 anonim ***** válasza:
31%
egyébként te együgyű nem gondoltál arra, hogy ezzel kvázi mást rövidítesz meg? ennyirenem vágod a bank koncepcióját?
2018. jan. 18. 13:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!