Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » 2hete kihoztam a telekomtól...

2hete kihoztam a telekomtól egy huawei p10 lite-ot és betört leesés miatt de van rá biztosításom, félek hogy kitalálnak valamit, hogy nem vagyok jogosult a biztosításra, a lényeg:Volt már tapasztalatotok ilyesmi ügyben a telekomnál fair-ül járnak el?

Figyelt kérdés
2017. dec. 25. 19:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
16%

Valószínűleg nem lesz érvényes a biztosításod, mert a betört képernyő a te hibádból károsult. Külső mechanikai hatásra fognak hívatkozni teljesen jogosan. Próbálkozni lehet de ne nagyon reménykedj!

Gondolj bele, ha olyan lenne a biztosításod mint amire célzol, akkor szerinted a telefonvásárlás után földhözvágod a készülékedet, akkor adnak neked egy másikat?

2017. dec. 25. 19:49
 2/14 anonim válasza:

Megnyitod a telódon a HiCare alkalmazást és megnézed jogosult vagy e a 3 hónapig tartó ingyenes kijelző cserére.

Biztosítás pedig attól függ milyet kötöttél van olyan is ami tartalmazza a véletlenszerű leejtésekből eredő károk javítását. Másik tipp. a Telekomot első körben kerüld el mert hetekbe telik mire telefonod lesz. Bemész egy nagyobb postapontra és a csomagfeladásnál megmondod, hogy Huawei telefont szeretnél garanciáztatni. Adnak egy borítékot amibe bele rakod a következőket: Telefon doboza benne a telefonnal és minden kiegészítőjével együtt, számla, garancialevél, és egy lap amire rá írod a hibát. A posta ingyen elviszi értékbiztosítva!! A telemax nevű cég megjavítja és végül a postakocsi, futár házhoz viszi díjmentesen.

2017. dec. 25. 20:02
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
A garancia csak a rendeltetésszerű használat során történő meghibásodásra érvényes. Az, hogy te leejted a telefont, nem tartozik a rendeltetésszerű használat körébe! Mivel saját hibádból sérült a telefon, neked kell fizetni az új kijelzőt rá, ők nem fogják állni.
2017. dec. 25. 20:03
 4/14 anonim válasza:
82%

2. Hozzászóló vagyok. Kedves 3.

[link]

2017. dec. 25. 20:13
 5/14 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
7%
A 4-es válaszában lévő linket ne nyissátok meg,mert VÍRUS!!!!(a"képfeltöltés"oldal egyébként is megszűnt...)
2017. dec. 25. 20:19
 6/14 anonim válasza:
100%
dehogy vírus, csak mint minden ahhoz hasonló oldal a bannerekbol és reklámokból tartja fent magát. Egyébként igazad van a kepfeltoltes.hu megszűnt Csak hogy én .eu linkeltem ami már egy teljesen másik domain. :P
2017. dec. 25. 20:25
 7/14 Gombos Zsolt(Jeti) ***** válasza:
0%
Ok,csak bejelzett a vírus"riasztó"...Bocs,ez elkerülte a figyelmemet...;)
2017. dec. 25. 21:07
 8/14 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy nem vagyok jogosult mert nem rendeltetésszerűen használtam ? Ha megnézem a telekom oldalát így fogalmaznak: Milyen esetekre vonatkoznak biztosítási csomagjaink? Leesés, leejtés miatti sérülése !!!!!!
2017. dec. 25. 21:15
 9/14 A kérdező kommentje:
Mire jó a biztosítás ha nem erre már nem azért.
2017. dec. 25. 21:17
 10/14 anonim ***** válasza:
91%
ha van biztosításod, és ez kiterjed a töréskárra, akkor mi lenne a gond? mibe kötnének bele? beviszed, továbbítják a biztosítónak a kárigényt, te meg befizeted az önerőt, és intézik.
2017. dec. 25. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!