A magyar oldalak, hogy oldják meg hogy eredeti adidas / nike cuccokat tudjanak eladni? A lényeg lent.
Nos, én arra lennék kiváncsi hogy hogyan lehet megoldani, az "eredeti" ruha beszerzést. Mivel pl:
[link] az oldalnak, csak facebook oldala van )
És sorolhatnám a kisebb / nagyobb oldalakat. Hogy hogyan "érik el" hogy a nike / adidas - és a különbőző cégek, küldjék nekik a ruhátkat. És olcsóbban adják mint a playersroom, rapcity, és sorolhatnám.
Ha valaki tudja a választ, arra kiváncsi lennék. ( tudom hogy nem ingyen küldik, csak hogy hogy érik el hogy küldjék nekik a ruházatot )
Mindkettőnek van saját weboldala, miért mondod, hogy nincs?
Az Adidas és Nike cégeket nem ismerem.
A mi webáruházunkban Asics és Salomon cipőket árusítunk többek között. Kb. a beszerzési ár kétszereséért adjuk.
Amíg nem dolgoztam kereskedelemben (most sem értékesítő vagyok), azt gondoltam, az milyen őrül sok. Hogy rátesz rendesen a bolt.
De nem így van. Nekünk van üzletünk, ügyfélszolgálatunk, szervizünk is. A személyzetnek bért kell fizetni, a helyiség is milliós tétel a havi bérleti díja, s erre jön még a rezsi is. Így már nem is olyan sok ez a többlet.
Vannak olyan cégek, amelyek csak raktároznak. Kevés emberrel, üzlet nélkül is elvannak.
Meg olyanok is, amelyek csak közvetítenek. Ha leadsz rendelést, akkor azt továbbítják a nagykernek. A két említett cégnek van magyar raktára is, szóval gyorsan tudják teljesíteni a rendelést.
Így kevesebb a költségük is.
Ha számodra ez a kérdés olyan, hogy itt kérdezősködsz, akkor semmiféle vállalkozásba ne kezd.
Alap, hogy felhúzol egy céget. És amikor megvan, felveszed a kapcsolatot a brand vezetésével. Ha nem hajtanak el, leszerződsz velük, s ennyi.
De az is lehet, hogy szürke kereskedelemről van szó, azaz van egy közvetítő. Néha mi is teszünk ilyent, de nem túl jó ötlet. Baj lehet belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!