Melyik banknak van jelenleg a legjobb netbankja? Okostelefonom nincs, az nem lényeg!
Nem tudom, a többi bankot nem ismerem, de az OTP-nél vagyok és meg vagyok elégedve.
Más banknál (nem emlékszem pontosan, milyen) lévők panaszkodnak, hogy a felhasználható egyenleget nem mutatja pontosan - itt ilyen soha nem fordul elő.
Ha nincs is "lekönyvelve", azaz a számlatörténetben még nincs, de a felhasználható pénz mindig pontos -és ez azért nagyon fontos :-)
Írta itt valaki, hogy levett pénzt, aztán az egyenlege még mutatta, pár nappal később megint vett le pénzt és azzal meg átment mínuszba, mert addigra már levonódott az előző is.
Pl. ha szombaton vagy vasárnap vásárolok kártyával - banki szünnap, akkor is pontos az egyenlegem - mindig látom, mennyit költhetek :-)
Amiket én használok: OTP, Erste, MKB
Nálam a sorrend: 1. Erste 2. MKB 3. OTP (ez sokkal rosszabb, illetve lassabb a másik kettőnél)
és a CIB hogyan viszonyul ezekhez?
Van valamelyik banknál 0Ft-os számlacsomag jelenleg nagy havi fizetés esetén?
#2, #3
Ez bizony nem így van: ugyanis sokan nem tudják, de attól még igaz, hogy paypass-es kártyával le lehet menni mínusz 5 ezerig. Akkor is enged 1 tranzakciót, ha nincs rajta pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!