Legjobb autómárka/autómárkák? Az ára nem számít. Lényeg, hogy megbízható, jó autó legyen.
Úgy hallottam, hogy ezeket nem érdemes megvenni: Suzuki, Opel, BMW, francia autók. Ez mennyiben igaz?
(Hozzáértő emberek válaszát várom! :) )
Hol , "úgyhallottad" ? Rolls-Royce Phantom . Ezt ajánlom.
Ha az ár nem számot: Ferrari, Koenigsegg
Ha mégis: Audi, BMW, Ford
Na, ezért nincs értelme az ilyen kérdésnek, kb mindenki másra esküszik és mást fikáz le.
Te azt hiszed BMW-t nem érdemes venni, a másik meg pont azt tartja a legjobbnak.
Erre a kérdésre legfeljebb a megbízhatósági statisztikák tudnak választ adni, de azok is csak egy hatalmas átlagot mutatnak.
Béjemvét vegyél, most az a menő.
Nímetből már hozol be 300ért eharminchatot, a háromtizenhat úgy megy mint egy Skyline és annyit eszik mint egy 1.0 Micra.
Jaaa! és ennek ellenére nagyobb a presztíízse mint egy új Dacia-nak.
Bár elfogult vagyok, de szerintem az Audi. Főleg az új autóknál, nagyon odatették magukat, és a megbízhatósággal sincs gond.
Ha megnézed a motorpalettát is, akkor látod, hogy tiszta kiforrott és megbízható motorokból áll. 2.0 TDI is mára kiforrott, 3.0 TDI szintén. Érdekes, hogy például C-klasse Mercit nem is tudom ha lehet kapni 6 hengeres dízellel, de az Audi A4-be amiből most jött ki az új modell, betették a 3.0 TDI-t. Sőt az Audi talán egyedüliként tovább fejleszti a V8 dízelt, ami szerintem becsületes dolog, mikor mindenki csak a downsizingot majmolja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!