Melyik SIMS jatek a legjobb? Nekem a lenyeg, hogy minnel szebb lakas es butorok! Melyik simst vegyem meg?
A Sims-nek 4 része van, a többi csak utánzat és kihasználás, például a Freeplay simsek. Azokkal felesleges törődni.
Szóval van a Sims-nek 4 része:
1.: mai szemmel már bűn ronda, nem ajánlom.. :D
2.: elég régi már ez is, csak a fanatikusabbak és a kirívóan gyenge géppel rendelkezők játszanak vele.
3.: ez már érdekesebb. Mostanában az a téma, hogy a Sims 3 a jobb, vagy a 4. A 3-hoz rengeteg kiegészítő készült már, tartalmilag tökéletes, a grafikája megfelelő.
4.:
Félrenyomtam, bocsánat..
Szóval:
4.: A legújabb rész, készülnek hozzá a kiegészítők. De fontos tudni, hogy az előző részekkel ellentétben a Sims 4-nek nincs magyar fordítása. Én pont ezért nem is venném meg (ha vinné a gépem).
Ha viszi a géped a 4-et, akkor kezdődhet a mérlegelés. A kiegészítők miatt tartalmilag a Sims 3 sokkal jobb a 4-nél, de a 4 kidolgozottabb, sokkal szebb simeket és lakásokat lehet vele készíteni, ami, mint mondtad, nálad fő szempont. Ez esetben én a 4-et ajánlom. Nagyon menő házakat lehet benne építeni. Sokkal részletesebb, mint a 3-ban. Új funkciók, lakberendezési tárgyak vannak.
Ha a házépítés részletessége és a lakberendezési tárgyak szépsége és mennyisége a fő szempont, akkor én neked a The Sims 4-et ajánlom! :)
A 4-nek kisebb gépigénye van, mint a 3-nak :)
Ugyanazon a gépen a sims 4 az eddigi összes megjelent kiegészítővel együtt tökéletesen fut, míg a sims 3 kettő kiegészítővel is laggol, kilépked és tele van hibaüzenetekkel. (sims 3 eredeti, sims 4 tört :))
Igen, ez a hivatalos rendszerkövetelmény.
Viszont a sims 4 sokkal jobban van optimalizálva, EZÉRT ténylegesen sokkal jobban fut a gyengébb gépeken, mint a sims 3.
Ezt onnan "álmodtam" hogy mindkettőt játszom ugyanazon a gépen, és a sims 3-mal nem lehet 3 óránál tovább random hibaüzenet nélkül játszani :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!