Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Postai TakarékosKönyvet...

Postai TakarékosKönyvet kötöttem becsaptak vagy nem, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A hölgy azt mondta akivel a szerződést kötöttem csak Életbiztosítással egybekötött takarékkönyv van,mert a régebbi már nem létezik.Tettem be egy összeget ,amelyet egy évre lekötve 15000ft éves Biztosítással van megkötve.Azt mondta addig nem vehetem ki a pénzem amíg le nem jár az 1év,mert halálesetre ebben az évre biztosítva van amely összeg 300000ft.Azután ha lejár az 1év visszakapom a pénzem teljes összegét és minimális kamatot. A Szerződés 6 oldal.Én úgy gondolom hogy -15000tal kevesebb pénzt fogok majd visszakapni és nem a teljes összeget amit beraktam.Hol van itt a megtakarítás ?Én úgy gondolom hogy átverés volt és írtam a Biztosítóknak is.Még nem kaptam választ .Szerintetek meddig menjek el?
2016. okt. 18. 20:51
 1/1 anonim ***** válasza:
A sajat példám: nekem is volt. És nem vertek át. Az életbiztosítást grátisz kapod hozzá. Az 1 év azért kell mert ha ez időn belül szünteted meg büntit kapsz, amit pénzmegvonással honorálnak. Nem értem mi ezen a buktató? Éves díja van, azt szabadon választhatod. Emellett tehetsz te be bármennyi pénzt, ami ugyancsak kamatozik.
2016. okt. 20. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!