Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Van olyan életbiztosítás, ami...

Van olyan életbiztosítás, ami a befizetett összeget visszafizeti lejáratkor?

Figyelt kérdés
Hozamot még sose hozott egyik sem.
2016. jan. 22. 21:43
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Kiragadsz kontextusbòl bizonyos mondatokat, ès ennek alapjàn pròbàlsz lejàratni. Megkötöttèl egy olyan termèket, aminek magasan a legnagyobb költsègei vannak, ès akkor megpròbàlod ùgy beàllìtani, mintha ez mjnden egyes termèkre igaz lenne. Holott szerintem azzal se vagy tisztàban, milyen eszközalapokban van a pènzed. Amit màr kèrdeztem is. Nem tudsz egyèbkènt semmit se ròlam, egyetlen egy unit linked termèket sem èrtèkesìtettem. Amùgy olyan termèkekkel talàlkoztam, ahol a kezdeti egysègek àtalakulnak felhalmozàsi egysèggè egy bizonyos idő utàn, nyomatèkosan mondom megint, hogy arròl nem tehetek, hogy te megkötöttèl egy olyan szerződèst, aminek kirìvòan magasak a költsègei. Lèteznek kedvezőbb termèkek, sőt, olyanok is, ahol màr pàr èven belül 100%-os a visszavàsàrlasi összeg. Abban egyetèrtek, hogy ha nem közöltèk veled a visszavàsàrlàsi összeget, akkor jogosan èrezheted magadat àtverve. Egyèbkènt, nem akarok cèget megnevezni, de mi is àt lettūnk verve, 300 eft èves dìjbòl a töredèkèt kaptuk volna vissza, szerencsère mi 30 napon belūl elàlltunk a termèktől.
2016. febr. 14. 05:38
 22/24 anonim ***** válasza:
Egyèbkènt egyik ismerősöm, szintèn kötött unit linked biztosìtàst, szìntèn azzal a szöveggel adtàk el, hogy 2, vagy 3 èv utàn lehet dìjmentesiteni. Mondtam neki, hogy ez nem egèszen ìgy van, kèrdeztem, milyen eszközalapokba van befektetve a pènze (nem tudta), mondtam neki, hogy megnèzem szìvesen, de nem èrdekli. Termèszetesen itt is több, mint èves 100 ezer forintròl van szò, de lehet azon gondolkozni, hogy mennyit foglalkozik az illető a pènzügyeivel, kb. semmit. Biztos vagyok benne, hogy nem egyedi eset. Egyèbkènt èn is vettem tùlàrazott termèket, vagyis volt tùlàrazott termèkem:a bankszàmlàm. Több, mint 1000 forintot fizettem havonta, szàmlavezetèsi dìj cìmszòval. Kicsit utàna nèztem, ès most ennek az összegnek a töredèkèt fizetem. Szóval az, hogy ilyen dràga termèkeket eltudnak adni a mi hibànk is, mert figyelmetlenek vagyunk, ès kb. egy fogkrèm megvètelèvel (arànyait nèzve), többet foglalkozunk, mint a pènzügyeinkkel.
2016. febr. 14. 06:04
 23/24 Atika007 ***** válasza:

Figyelj!

Hogy is működik ez?

Valakit felvesznek üzletkötőnek.+-5 napos tanfolyam alatt "profi pénzügyi szakértőt" faragnak belőle.

Saját névjegykártya, öltöny, hatalmas célok. Álmodoztatják a nyomorultat.

Cserébe mit kérnek? Az ismerőseik felkeresését és azok ismerőseinek telefonszámait.

Majd felkeresik, beetetik az ügyfeleket előadva, hogy ők mindent elintéznek, neked semmit nem kell csinálnod, csak fizetned minimum 2 évig. 10-20 év múlva meg megkapod a milliókat.

Mikor pedig már több bőrt nem tudnak már lehúzni az addigra teljesen hiteltelenné vált újonc "tanácsadó, szakértőről" akit már kerülnek az ismerősei, barátai.

El is bocsájtják, mert nem termel az mlm-s felsőbb vezetésnek hasznot.

Megy a csóró szakértő mosogatni az álmaival, még meg sem kopott öltönyével Angliába.

A mi oldalunkról: ismerős, rendes gyerek... van bizalom (még itt)

Mi nem értünk hozzá elhiszünk mindent, hiszen semmit nem értünk a bonyolult grafikonokból, pont rendszerekből. ( a Corvinusz egyetem végzősei 80%-a sem tudja levezetni egy unit linked biztosítás teljes számszerűsítését.)

Mi hogy tudnánk?

Bízunk bennük. A másik része, hogy a megtakarításnak az a lényege, hogy befizetjük és az gyarapodik. Ezt is ígérik.

Írtad, hogy nem foglalkoznak vele, hogy mekkora a költsége. Ez igaz, mert mit mondanak az üzletkötők. Nem lényeg, hiszen sokkal nagyobb a hozam, mint a költség, vagy elfelejtik említeni.

A harmadik: ha az ismerős szakértő jót akart volna nem csak a több százezres jutalék lebegett volna a szeme előtt, akkor mondta volna, hogy minimum díjjal nyissam és minden hónapban eseti befizetéssel fizessem be a többi pénzt, mivel tudta hogy mi egyik igényünk a bármikor hozzáférhetőség volt.

Ezáltal a megtakarítási résznél a bukásunkat kapásból a felére csökkenthette volna. Igaz ők kevesebb jutalékot kaptak volna.

4. Ha elmondta volna hogy ehhez nekünk értenünk kell, eszközalapokat ismerni, figyelni, pakolgatni, folyamatosan dolgozni vele, akkor valószínűleg máshogy alakul. Ehelyett ők mindent intéznek, mi csak fizessünk.

Nos. Ezek után mondom, hogy egy kalap kak. az egész egy nagy ÁTVERÉS. Példa: brokernet, qestor.

Nyerészkedő kis nyomingerek, verik át a hozzá nem értő biztonságot akaró embereket.

u.i b-rich, latin amerika, kelet európa és a poén:

tudod mi a csomag neve? BIZTONSÁG

2016. febr. 14. 09:40
 24/24 anonim ***** válasza:
Én az Uniqánál buktam ma 300 ezret.3 év alatt befizettem 396 ezer forintot.Azt mondta a faszi bent ha megszüntetem kb 245-öt kapok készhez.Mondom jól van egye fene nagyon kellett most a pénz.És volt pofájuk kiutalni 96 ezret,hogy az isten szakítaná rájuk az eget.ÁTVERÉS!Ne menjetek az uniqához nehogy ti is így járjatok,nagy tanuló pénz volt ez.
2016. nov. 16. 23:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!