Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » SOS! Kéne a biztos válasz a...

SOS! Kéne a biztos válasz a következő kérdésre: végrehatók elől életbiztosításként eldughatom-e a kis pénzemet?

Figyelt kérdés
Ha végrehajtó olvassa, akkor ne tudjak róla, mert a gépen átmegy az átkom!!!! Szóval, van kevés tőkém, ami ugye nem lehet a nevemen, és az ügyintéző az életbiztosítást AJÁNLOTTA!, épp erre az esetre. Erre föl, még szerencse, h átböngésztük a szerződés megkötése előtt sok-sok oldalas tájékoztatót, és a legvégén, titoktartás részben az olvasható, hogy a végrehatók erre is lecsaphatnak. Gondolom, akkor ez igaz.....ezzel kapcsolatos véleményeket várom, hétfőre már tudni kell. Köszönöm

2016. jan. 15. 17:43
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
78%
vicces vagy kérdező. .adósságod van, de nem az foglalkoztat hogyan fizesd ki, hanem hogy dugjad el ami még van. Hát..remélem te is csak ilyen becsületes emberekkel fogsz találkozni, mint amilyen te vagy:-) Azért tart itt az ország, mert mindenki felveszi a hiteleket orrba-szájba és az eszébe se jut hogyan fogja majd visszafizetni.
2016. jan. 15. 18:01
 2/18 A kérdező kommentje:

egy hülye miatt, kénytelen vagyok némi magyarázatra, mielőtt valaki beolvas nekem.

add1. a kérdésemre kérek választ, nem azt kértem, hogy engem ócsároljanak

add2. önhibámon kívül váltam kezessé. a fizetésem felét elviszik, míg élek. a nagyoknak zsebpénz, nekem sok, ami nem a fizetésem, és szeretném menteni. a kérdésemet ezért tettem fel. abból a pénzből a kezességnek még az egyik számjegyét sem tudnám kifizetni, nem h az adósságot. Úr Isten, hogy itt milyen gonosz, és ostoba emberek is vannak!

szemétkedők hanyagoljanak!!!!

2016. jan. 15. 18:47
 3/18 A kérdező kommentje:
hát, ha te többnek érzed magad, pl. 6-nak, akkor te is maradj ki a válaszadásból.miiiiről beszélsz, te egyáltalán felfogod, hogy miről írkálsz itt nekem.....valóban jogos a többes szám, a 6 ökör egyike vagy
2016. jan. 15. 19:20
 4/18 anonim ***** válasza:
74%
Én nem tenném be, főleg ilyen hozamok mellett, inkább kp-ben tartanám.
2016. jan. 15. 19:23
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
önhibádon kívül hogy lehetsz kezes? Hisz alá kell írni a papírokat, a saját írásoddal, tehát elfogadod..tehát máris nem önhibádon kívül lettél az. Csak hogy tisztában legyél a fogalmakkal. Nem önhibádon kívül, hanem saját hülyeségedből lettél az.
2016. jan. 15. 19:28
 6/18 A kérdező kommentje:
Kösz, végre egy rendes válasz.....! bánom, hogy feltettem a kérdést, hisz az ügyintézővel úgyis érdemben beszélek....egy dolog miatt viszont hasznos volt!!!!! 5 ember?! válaszolt, ebből 4 gonosz, rosszindulatú volt. hát, erről ennyit, a magyar nép kórképe, de lehet, hogy az emberi fajnak. tanulságos volt.....végül, nem is bánom, hogy kiderült, ami kiderült. a szemétségnek nincs határa
2016. jan. 15. 19:28
 7/18 A kérdező kommentje:

hülye vagy te ismeretlen...hülye vagy te...mert olynaról dumálsz, amit nem tudsz......na én innen lépek, ennyi süketelő már túl sok.

köszi, hogy adhattam az önértékelésemnek, mert ilyen sötét akkor se tudnék lenni, ha feketére befestenének.

2016. jan. 15. 19:32
 8/18 anonim ***** válasza:
89%

én vagyok a hülye? Ki vállalt kezességet? Hát nem én.. nos akkor értékeld át a hülyeség fogalmát.

Sajnállak én, rossz lehet ha a tudatlanságod miatt veszik el a pénzed, de akkor is, a mai világban nem vállalunk senkinek kezességet, főleg ha nincsenek milliárdjaink. Ez jó tanulópénz volt neked, de te is ugyan olyan hibás vagy, mint aki nem fizet.

2016. jan. 15. 19:36
 9/18 anonim ***** válasza:
83%

Igen, én és a "kolléga" avgyunk az aljás, rosszindulatú, idióták.

Te teljesen normális vagy, mert nem vagy tisztában a szavak jelentésével, elmentél kezesnek pénz nélkül, nem akarod fizetni a törlesztőt, szidsz mindenkit és még neked áll feljebb.

Nem rossz...

2016. jan. 15. 19:41
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Na hátrébb az agarakkal, kérdező.

Mindenki hülye, csak te nem, akit bepaliztak?

Fizess, ne a csaláson járjon az eszed.

2016. jan. 15. 19:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!