Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » SOS! Kéne a biztos válasz a...

SOS! Kéne a biztos válasz a következő kérdésre: végrehatók elől életbiztosításként eldughatom-e a kis pénzemet?

Figyelt kérdés
Ha végrehajtó olvassa, akkor ne tudjak róla, mert a gépen átmegy az átkom!!!! Szóval, van kevés tőkém, ami ugye nem lehet a nevemen, és az ügyintéző az életbiztosítást AJÁNLOTTA!, épp erre az esetre. Erre föl, még szerencse, h átböngésztük a szerződés megkötése előtt sok-sok oldalas tájékoztatót, és a legvégén, titoktartás részben az olvasható, hogy a végrehatók erre is lecsaphatnak. Gondolom, akkor ez igaz.....ezzel kapcsolatos véleményeket várom, hétfőre már tudni kell. Köszönöm

2016. jan. 15. 17:43
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
84%
70-es IQhoz kéne kötni az internethasználatot...
2016. jan. 15. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Milyen rosszindulatról beszélsz itt, te homályökör, hogy a csutfalvi ramszesz húzzon az eres farkára!

Az ilyen senkiházik miatt szopatják a normális embereket is, ez a baj. Kezes lett önhibáján kívül. A falhoz vágnám az ilyet. Önhibámon kívül.

2016. jan. 15. 19:57
 13/18 anonim ***** válasza:
87%
Vedd ki a pénzed mindenhonnan és varrd be a párnacihába. Ott tuti nem találja meg a végrehajtó.
2016. jan. 15. 20:00
 14/18 anonim ***** válasza:
Kérdező, kérlek nyugtass meg! Közben megjöttek az ápolók, ugye kedves Napóleon?!
2016. jan. 15. 23:38
 15/18 anonim ***** válasza:
15%
Nem végrehajtható a biztosítás futamideje alatt az ott lévő pénz. És van olyan, ahol megéri biztosítást indítani, persze nem unit linkedre gondolok. Még akkor is megéri, ha nem az adott helyzet miatt vetődött fel a kérdés.
2016. jan. 16. 15:21
 16/18 anonim válasza:
67%

Nem értem, miért kell ennyire oltani a kérdezőt..

Ez a magyar népbetegség, a mások kibeszélése, meg a kárörvendés. Nincs itt szolidaritás! Nem is lesz!

2016. jan. 23. 17:24
 17/18 anonim ***** válasza:
Igen, gané egy népség vagyunk, sok dologból le lehet ezt szűrni. Itt van ez a 15-ös válaszoló, aki csak válaszolt a kérdésre és nem kioktatni akart, mégis ő áll 0%-on, ez egy vicc!
2016. jan. 23. 19:57
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

15-ös válaszoló vagyok és döbbenten látom a lepontozást... :(

Így segítsen az ember, pedig az adminok már egyszer le is tiltottak egy nagyon gyakori kérdésre adott válaszommal kapcsolatban, mert annyiszor ajánlottam egy hasznos honlapot, amihez semmi közöm, hogy azt gondolták, hogy reklámozom az adott honlapot. Az valutaváltás témakörben volt, de nem is ez a lényeg. Hanem, hogy ezen "kedvesség" után, amit a felhasználóktól kapok lepontozásban korrekt válaszra már komolyan azon gondolkodom, hogy érdemes ezen az oldalon segíteni??? Arról nem is beszélve, hogy hozzá nem értő felelőtlenek jóvoltából a százalékom zuhan, így egyre kevésbé vesznek komolyan engem, aki nem keveset tanultam pénzügyi témában...

2016. jan. 23. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!