Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Van olyan életbiztosítás, ami...

Van olyan életbiztosítás, ami a befizetett összeget visszafizeti lejáratkor?

Figyelt kérdés
Hozamot még sose hozott egyik sem.
2016. jan. 22. 21:43
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
van, több is.
2016. jan. 23. 08:08
 2/24 Atika007 ***** válasza:

Kötöttem uniqas uni linked flexinvest életbiztosítást ovb-n keresztűl.

5 év után a befizetett összeg felét éri.

Semmi garancia nincs a szerződésben hogy a pénzednél leszel.

Azt bemagoltatják veled, hogy 2 évig fizetned kell, ezt a több mint százezres jutalékuk miatt teszik.

Jutalékukat is te befizetett pénzedből vonják le.

Plusz 20ezer ft havi befizetésnél évi kb 40ezer ft költséged lesz.

Ez azt jelenti hogy kb.20% ami eltünik a pénzedből évente.

Jogilag le vannak védve teljesen... esélyed sem lesz visszaperelni a "legálisan ellopott" pénzedet.

Ul. biztosításról beszéltem.

Véleményem: Átverés!

2016. jan. 24. 14:46
 3/24 anonim ***** válasza:
Persze, van olyan (nekem is), de ne az unit linked biztosítások között keresd.
2016. jan. 24. 15:21
 4/24 anonim ***** válasza:
Nem átverés, mert ha néztél volna egy visszavásárlási táblázatot, akkor most nem írkálnád ide bőszen a hülyeségeidet. Ezek a biztosítások hosszú távú megtakarítási célra vannak kifejlesztve. Most még egyszer mondom, hogy az, hogy te ennek nem néztél utána, vagy aki kötötte veled, az nem tájékoztatott, nem a biztosító hibája.
2016. febr. 9. 06:05
 5/24 anonim ***** válasza:
Bocsánat, az előző választ én írtam, és a második felhasználónak címeztem. Szóval, ha még mindig kitartasz mellette, hogy átverés, javaslom fektess be egy összeget a tőzsdére, majd 5 év múlva vedd ki, és ha kevesebbet ér, mint a befektetett összeg, írd ide Gyakori Kérdésekre, hogy ÁTVERÉS!
2016. febr. 9. 06:15
 6/24 Atika007 ***** válasza:
61%

Barátom is kötöt. Letelt a 10 év. 140 ezerrel kapott kevesebbet vissza, mint a befizetett összeg.

A párnája alatt gyüjtögetve is jobban járt volna.

LEHÚZÁS!!!

Ha minőségi termékről valódi szakemberektől, akik értenek a szakmályukhoz, akkor vállalnának minimum garanciát a termékükre.

Véleményem szerint: akik ilyen "megtakarításokat" sóznak rá az emberekre azok a jutalékéhes nyerészkedő majmok, akik nem is akarnak jót a kiszemelt ügyfélnek. Csak a minél magasabb összeget fizessen be havonta, mert így többet kap. A szegény ember meg többet veszít.

2016. febr. 10. 09:07
 7/24 anonim ***** válasza:
Az attól is nagyban függ, hogy milyen biztosítást kötött, egyáltalán nem mindegy.
2016. febr. 10. 12:50
 8/24 A kérdező kommentje:
Kérdést azért tettem fel, mert a befizetett összeg és a pénzpiaci érték 10 év után nem egyforma. Sőt kevesebb.
2016. febr. 10. 22:54
 9/24 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos az eset nem egyedi. Megkérdezhetem, milyen termékről volt szó?
2016. febr. 11. 04:37
 10/24 Atika007 ***** válasza:

Íme egy cikk el lehet rajta gondolkodni!

[link]

Van benne egy mondat, ami nagyon jól összefoglalja az egészet.

Nálam 18% volt a valós tkm.

Biztosítási "szakértő"! Létezik olyan eszközalap ami e felett teljesít tartósan?

Csak azért kérdezem hogy kiderüljön, hogy ÁTVERÉS vagy nem.

2016. febr. 11. 08:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!