Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » TB-t hol kell befizetnem?

TB-t hol kell befizetnem?

Figyelt kérdés
Munkanélküli vagyok. Ki tudom valahogy kerülni .hogy fizetnem kelljen? Tudom azt mondani hogy nincs rá szükségem nem fizetem? Erre kötelezhetnek?
2014. febr. 26. 16:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Kötelező, hogy a TB-d rendezve legyen.

Van lehetőség szociális alapú TB rászorultságra, de ahhoz jó néhány feltételnek teljesülnie kell, hogy azt megkaphasd, ha azt megkapod, akkor az önkormányzat állja a Tb-det.

Ha ezek a feltételek nem teljesülnek, akkor magad után kell fizetned, amit a NAV-nál tudsz kérvényezni és nekik kell fizetned.

Amennyiben nincs rendezve a TB-d, úgy ha orvosi ellátásra szorul, kifizettethetik veled az ellátásodat, illetve bármikor lesz elmaradásod, azt utólagosan kamatostul behajthatják.

2014. febr. 26. 17:01
 2/2 anonim ***** válasza:

Igen kötelezhetnek, mivel ha elüt az autó sem fogsz komában befizetni az a kemény 800Ft-ot.

NAV

2014. febr. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!