Meddig kell befizetnem, hogy ne szüntessék meg a kötelezőmet?
Figyelt kérdés
Az ez évi harmadik negyedéves csekket nem tudtam befizetni, tegnap kaptam egy e-mail-t a biztosítótól, hogy ha a törvényben meghatározott ideig nem rendezem a biztosításomat, akkor felmondják azt. Pontosan mennyi időm van még rá?2010. okt. 12. 16:56
1/4 anonim válasza:
Már a negyedik negyedévben vagyunk!!!
Ha mégis arról van szó, akkor még Októberben befizetheted.
A kötelezőnél van 30 nap türelmi idő, azután megszűnik!
2/4 A kérdező kommentje:
Bocsi, elírtam! Szóval, a negyedik negyedévről van szó... Tehát október 31?
2010. okt. 12. 17:11
3/4 anonim válasza:
Már 60 napod van rá. Tehát ha x hó, x.-ig kell befizetned, ahhoz számolj 60 napot. De mi volt hogy a 60 nap lejárta után 2 héttel fizettük be, és nem szünt meg.
4/4 anonim válasza:
szia!
én biztosítónál dolgozom, bár nem pont ezzel foglalkozom, de a díjrendezettséget követően 60 napon belül be kell, hogy fizesd a díjat, innentől fog törlődni, nálunk már automata törli, tehát 60 nap után automatikusan törlődik. csak vigyázz, nehogy MABISZ díjat fizettessenek veled. ha még is törlik, kérhetsz reaktiválást, vagy újra kell kötni. de mondom, ebben nem vagyok teljesen biztos, mert nem pont ezzel a szakággal foglalkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!