Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Megéri élelmiszer-eladói...

Megéri élelmiszer-eladói tanfolyamra befizetnem, hogy elvégezzem?

Figyelt kérdés
2013. szept. 19. 11:18
 1/7 anonim válasza:
Ha mindenképpen ezt szeretnéd csinálni, végezd el, ebben talán el is tudsz helyezkedni.... De előbb szerintem érdeklődj a munkaügyi központoknál, ott szokott lenni ingyenes tanfolyam.
2013. szept. 19. 12:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a Munkaügyi nem segít. Hiába felelek meg egy 3-4 kritériumnak is, eddig nem hívtak be egyszer sem, hiába jelentkeztem. :(
2013. szept. 19. 12:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem. Semmi hasznosat nem ad a képzés. Ha ilyesmit akarsz csinálni akkor jelentkezel egy ilyen helyre és 1-2 nap alatt beletanulsz.
2013. szept. 19. 14:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Jelentkeztem, de mindenhol képzettséget várnak el, onnan azért nem hívnak vissza, ahol pedig nem, érthetetlen miért nem, pedig multi.
2013. szept. 19. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
OKJ képzésben már felment 960 órára a képzés, tehát durván 1 év, jól kifogva fél év, míg elvégzed.
2013. szept. 19. 15:36
 6/7 anonim válasza:
Attól függ mennyi idős vagy. A szakmunkásképzőben rész-szakképesítésben is 2 év. OKJ-s képzésben vagy felnőttoktatásban egy fél. Néhány oktató intézmény magántanulóként megengedi, hogy csak vizsgázni menjél be. A legfrissebb szakmajegyzék szerint élelmiszer és vegyiárú eladó a hivatalos megnevezése. Szerintem érdemes elvégezni, a legtöbb boltba ilyet keresnek. Azon kívül büfébe és vendéglátóba is jó. (pultos)
2013. szept. 21. 19:45
 7/7 A kérdező kommentje:
Felnőttképzés, jelentkeztem, köszönöm a válaszokat. Bátorítólag is hatott. :)
2013. szept. 21. 23:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!