Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » Gránit vegyes életbiztosítás...

Gránit vegyes életbiztosítás módosításnál kell befizetnem összeget?

Figyelt kérdés

Groupama kft nél van gránit vegyes életbiztosításom, olyan 14 évre kötöttem 2007 ben, azóta a papíron lévő telefonszámot és weboldalt nem érem el, körmendi nővel kötöttem szerződést, de a névjegykártyája nincs meg, a régi telefonomba van a száma, ő meg az új számomat nem tudja, és szeretném ezt lecsökkenteni 9 évre hogy 2016 ban járjon le, akkor a havi fizetnivaló nem változik?

csak gondolom 30 éves koromra kevesebb pénz gyűlik össze mintha tovább fizetem.

Van itteni, zalaegerszegi kirendeltségük, tehát gondolom ezt csak személyesen tudom megoldani.

2011. nov. 14. 09:59
 1/5 anonim ***** válasza:
Én nem hiszem, hogy biztosítást lehet ilyen formában módosítani, de menj be kérdezd meg, hátha.
2011. nov. 14. 12:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Határozott idejű életbiztosítás futamidejét csak visszavásárlással tudod rövidíteni. A Te esetedben a 9. évben. A szerződés feltételeiben le is van írva, mekkora összegre számíthatsz (visszavásárlási táblázat).
2011. nov. 14. 19:46
 3/5 A kérdező kommentje:

Akkor fizetnem kell? ha igen mennyit kell fizetnem róla? Nekem nem írtak róla semmit, azóta meg nem válaszoltam egy levélre sem, nem tartottam velük a kapcsolatot, csak voltak lehetőségek de semmin nem változtattam, nem tudom él e még és h utólag is lehet e rajta módosítani.

Egy kérdést megér mindenesetre.

2011. nov. 17. 01:17
 4/5 A kérdező kommentje:
szal módosítható, vagy csak megszüntethető, és ha megszüntetem lejárata előtt, akkor nekem mennyit kell fizetnem, hány százalékot, pl ha 14 év helyett 5 év után felbontom a szerződést? havi szinten majdnem 8 ezret vontak tőlem, és ha fizetnem kell, akkor annyit kapok vissza, amennyit eddig befizettem, vagy kevesebbet? és utólag ráér fizetni, azaz a befizetendő összeggel kevesebbet kapok, vagy előre kell fizetnem és csak utána kapom meg az eddig befizetett összeget?
2012. júl. 3. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
kaptál egy olyan füzetet, hogy Általános és különös biztosítási feltételek. Abban van egy visszavásárlási táblázat. Annak alapján jó eséllyel ki tudod számolni a vv értéket.
2012. júl. 10. 07:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!