Signal életbiztosítás lejárat előtti visszavásárlásakor miért ilyen kevés a visszavásárlási összeg?
Szerintem nézd meg a feltételt. 3 évet fizettél ami kb 650.000.- lejön belőle az évek alatti kockázati díj, a kezdeti költségek, a havi kezelési költség, befektetésesnél gondolom némi alapkezelési díj és ha mos kb az 5-6 évnél jársz és egy 10-20 éves konstrukciónak indult akkor a visszavásárlási érték is valahol 40-60% körül van (gondolom mert pontosan ezt nem tudom) Szóval kijön az a 270.000.-
a 3.5000.000.- meg gondolom a tanácsadó túlkapása, vagy az érték követett összegekből jön(ne) ki kb 10év alatt. De aki nem fizeti és nem értékköveti és még a költségeit is vonják annak sajna csak fogy...
Persze legalább volt életbiztosításod, ha tegnap baj ért volna legalább fizettek volna.
Ha teheted legalább egy kockázati életbiztosítást köss, persze csak, ha fontos, hogy életbiztosítási védelmed legyen:
És persze vannak költségei egy életbiztosításnak, de nem gondolom, hogy irreálisak legyen az bármelyik biztosító terméke, csak túl hamar befejezted fizetni. Az nem jó...
Az életbiztosítás egy dolog. Ha szeretne az ember, akkor kössön. Az Pénzbe kerül.
Az ügynököket (tanácsadókat) akik viszont az ilyen megtakarítási rizsával jönnek, én úgy elküldöm a PlCSÁBA hogy mindig meglepődnek rajtam.
Egyetlen embert sem ismerek, akinek bármely pénzintézettel kellemes tapasztalata lenne. Viszont tucatnyi olyat, akiknek kisebb-nagyobb bajt hoztak a fejére.
Ott van minden az apróbetűkben.
És lehet is ellene tenni: Nem kell megkötni.
Vagy utána már nem kell sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!