Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Biztosítások » MED HELP! Más is ráfaragott...

MED HELP! Más is ráfaragott az uniqának a med help egészségbiztosításával, szülés után?

Figyelt kérdés
Én nem kaptam gyógyúlási támogatást.Eddig kaptak az ügyfelek.Nállam pont gondoltak egyet és minden értesítés nélkül megszüntették!Korrekt,mi?
2009. nov. 21. 19:45
 1/9 anonim válasza:
Miért, mi történt? Hátha tudok segíteni. Konkrétabban ha leírod mi történt? Gyógyulási támogatás császáros, (műtéti)szülés után jár.
2009. nov. 25. 19:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Hogy érted,hogy mütéti szülés után?Velem úgy kötötték meg hogy nem csak császárra,hanem sima szülésre is fizetnek csak nem annyit,mint császárra.Mert rövidebb a gyógyúlási idő.Én kérdeztam az orvosomat és ő is azt mondta,hogy a szülés is műtéti beavatkozásnak számít.A vágásnak meg a varratnak szerintük nincs gyógyúlási idelye? Ő bíztos nem élték ezt át.Nekem pl. nem volt valami kellemes,sőt.
2009. nov. 26. 14:22
 3/9 anonim válasza:
Ugyanez. Gondoltak egyet és megszüntették. Ígérték vissza a pénzt, de nem küldték. Most perelek. Szemtelen cég, lenézi az ügyfeleket, tapasztalatból tudom. Nem ajánlom.
2009. nov. 27. 00:50
 4/9 A kérdező kommentje:
Neked is Med Help bíztosításod volt? Te egyátalán nem kaptál pénzt?
2009. nov. 27. 11:02
 5/9 A kérdező kommentje:
És ez mikor történt?Hogy haladsz a perrel?
2009. nov. 27. 11:03
 6/9 anonim válasza:
A Magyar Biztosítók Szövetségének Orvosi Tagozata a műtéteket 0-4-ig terjedő rendszerbe foglalta. A MED HELP Biztosítás az 1-4. besorolásba tartozó műtétekre fizet. A szülés 0-ba tartozik, kivéve a császár metszéssel végzett szülést, mert az a 2-be, igy jár a kórházi támogatás a kórházban töltött napok (mondjuk 6 nap) után napi 25 000 Ft , műtétre 250 000 Ft, szülési támogatás 100 000 Ft, gyógyulási támogatás 14 nap X 25 000 Ft. Elérhető összeg a példában 850 000 Ft.Ez az Uniqa 4 féle MED HELP-es ajánlata közül a legmagasabb összegű, a Prémium biztosítási csomag. Kevesebb összegű is köthető napi térítés 5000; 7500; 10000; és 25000 Ft-os, attól függ ki milyen csomagot köt. Ha nem császárral szültél akkor is kellett kapni, a szülési támogatást, és a kórházi napi térítést. Ilyen összegű szerződéskötéskor érdemes részletesen tájékozódni. A MABISZ műtéti lista, továbbá a UNIQA orvosi infovonal is elérhető az UNIQA honlapjáról, a szülés egyértelműen 0-ás csoport. Az üzletkötőnek is ezt tudnia kellett. Üdv. és jó egészséget a kisbabádhoz
2009. nov. 29. 19:08
 7/9 A kérdező kommentje:
És akkor mire fizet a Med Help 7nap gyógyúlási támogatást?
2009. nov. 30. 18:18
 8/9 anonim válasza:
Az 1-es csoporthoz tartozó műtétekre. A lista hosszú, az ismertebbeket kiemelve: mandula műtét, méhszáj plasztika, epekőoldás, artéria katéterezés, májbiopszia műtéttel, külboka-szalag varrat, bőrelváltozás kimetszése, csontkinövés levésése,endoszkópos arcüreg műtét,közel 500 féle beavatkozás. Ha érdekel, a linket másold be ,talán működik. [link]
2009. nov. 30. 21:43
 9/9 A kérdező kommentje:
Nekem több ismerősöm van akinek fizettek sima szülésre is gyógyúlásit.Akkor ez most,hogy van?
2009. dec. 2. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!