Mikor utal a biztosító és el kell postázzam a számlát?
Ha megállapítottak x ezer Ft-ot, akkor mikor utalják?
Adtak egy papírt amin rajta van az összeg. Be kell még mutatni a szerelőtől kapott számlát?
A papíron van ilyen szöveg, de gondolom általános forma. A biztosító embere nem kért ilyet, hanem megállapított egy összeget.
Ezt akkor biztosan kifizetik már és nem is kérik a számla elpostázását?
Vagy mielőbb postázzam a számlámat ami jóval több, mint amit a biztosító térít?
Igen. A biztosító embere ajánlott egy összeget. A teljes költségem kevesebb, mint 20%-t.
Nincs mit tenni sajnos, mert választhatok a semmi és az ajánlott összeg közül. :(
(Ez is van olyan jó "biznisz", mint banknak lenni.)
Én pedig azt nem értem, hogy minek okoskodsz. Lépj tovább, ha egy olyan kérdést látsz, amin felhúzod magad. Menj segíts másoknak a szakértelmeddel, és ne fik*ázd senki kérdését.
"Ha a papíron van szöveg, akkor miért nem azt olvasod el? Ja, hogy biztos sablon szöveg? "
PONTOSAN erről van szó. Látod, megy ez neked. Nem is vagy olyan "hü*lyegyerek", mint amilyennek mutatod magad. Belőled még lehet valaki.
Remélem azért azt is látod, hogy válaszoltam a kérdésedre..
Arról meg nem én tehetek ha hülyeséget kérdezel:) Mondd már meg, hogy szerinted innen bárki is honnan tudja, hogy mikor utal a biztosító, mikor az biztosítótól függ, hogy mi van meghatározva és még csak azt sem tudjuk , hogy melyik biztosítóról van szó?
Amikor ott volt a kárszakértő, tőle is meg lehetett volna kérdezni, biztos válaszolt volna.
Azért, mert mindig bízik az ember, hogy nem egy okostojás jön ide trollkodni, kioktatni a kérdezőt, hogy hü*lye a kérdése.
MENJ INNEN ha nem tudsz értelmeset hozzászólni.
A vízkár napi probléma, akinek hasonló gondja volt mostanában, az tudhatja hogy mondjuk napokon belül vagy több hét után utal a biztosító.
Egy ilyen ember válaszát vártam, de sajnos nincs mit tenni az olyan bar*mokkal mint te, mert jöttök ha kell ha nem és beleszóltok. Mert ti mindenre tudjátok a frankó választ.
Tényleg IQ teszthez kéne kötni a regisztrációt, csak akkor alig maradna user.
Hát én nem barmoztalak meg hülyéztelek le, a kérdésedre is válaszoltam->tehát értelmesen is hozzászóltam:)De Te tudod,magadat minősíted az agresszív stilussal.
Nyilván nem több hét után utal a biztosító,mert akármilyen hihetetlen szabályok kötik, mint pü-i intézményt.Továbbá azóta sem derült ki, hogy melyik biztosító, így nehéz pontos válasz adni, de egyébként a biztosítási feltételben is benne van, hogy mennyi idő múlva utalnak.Vagy ha felhívod őket, is válaszolni fognak a kérdésedre.Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!