A biztosító átvert, tehetek valamit?
Volt egy villámkárom ahol elvesztettem a munkaeszközöm. Egy elég drága 200 000 forintos gépről volt szó. Természetesen biztosítva volt, de a biztosító telefonban azt mondta hogy 165000 forintra becsülte fel a károm, hogy ennyit térít.
Ma kaptam tőlük 130000 at a károm térítésére. Átverve érzem magam. Tudok valamit tenni ellenük?
Nem. A gépem felbecsülték 200000ra (az alapján mennyiért tudnám pótolni) és a káromat ennyire ítélték meg. Elfogadtam. 35öt talán még összekapartam volna valahogy.
A telefonban 165000 ft megtérítéséről beszélt nekem a gépemért. Természetesen (hálelúja a telefonnak) erről nincs semmi bizonyítékom papírt meg nem kaptam erről tőlük. Elkérték a számlaszámomat is és természetesen nem arra a számlára utalták a pénzem amire kértem így az ottani díjak levonása is elég sokba fog nekem kerülni az utalgatás és a többi.
Ráadásul fogalmam sincs hogy mit tegyek ezek után. ekkora különbséget kifizetni nem tudok. Kb egy pár hete amióta ezt "gyorsított eljárásban" intézik (milyen lehet a normál?) vissza kellett mondanom minden megrendelésem.
ezeknek írjál. Pont a biztosítós témákra vannak ráállva. Bár mondjuk 200.000 Ft-os témával lehet nem foglalkoznak annyira mert nincs benne elég hasznuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!