Allianz biztosító mennyi időn belül fizet haláleset után?
Figyelt kérdés
Édesapám 2 hete elhunyt eletbiztositasa volt az alianznal és én vagyok a kedvezményezett!Az összes papír be lett adva 5 napja a biztosítónak,mikorra várható a kifizetés?2013. jún. 5. 18:30
1/3 Pataki Éva válasza:
Részvétem az édesapád miatt. Ha minden papír rendben van , akkor kb két hét.Azért nézz utána hogy minden papír rendben van e, nehogy 2 hét után derüljön ki, hogy ez vagy az hiányzik!(Halotti Anyakönyvi kivonat, van ahol orvosi igazolást is kérnek a háziorvostól, kötvény, a te személyes papírjaid stb).Gondolom a kárbejelentőhöz ezeket bekérték, de biztos ami biztos.Üdv Éva
2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a választ!
2013. jún. 9. 16:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!