Otthonbiztosítás? Melyiknél? Ajánlanátok egy jót?
A következő a gondom:
Van lakásbiztosításom évek óta XY-nál, na de egy katasztrófa, amit művel, ugyanis addig vagyok csak jó ügyfél, amíg tejelek, de ha már káresemény történik, akkor minden lehetséges eszközzel próbálnak kibújni a fizetés alól (már 2x is volt olyan, hogy azt válaszolták, hogy "jaj nagyon sajnálják, de pont arra nem vonatkozik", miközben meg hogyne vonatkozna, aztán amikor ezt visszaírtam nekik konkrét ÁSZF-pontokra hivatkozva, na akkor nem tudtak mást tenni, belátták, hogy a franc esne bele, itt bizony fizetni kell(ene), na de jött a csavar, és gyorsan felmondták a szerződést.
Persze ettől még 30 napig köti őket a szerződés hatálya, na meg amúgy is, a káresemény még bőven a biztosítási időszak alatt történt, szóval hiába mondták fel na, max ebből akkor pereskedés lesz. Szóval szép egy társaság, ennyi. Ha nem vagyok nekik nyereséges mert több lenne a kifizetendő kár, mint amit beszednek évente a lakásbiztosításomból, akkor mindjárt felmondják. (kérdeztem távoli biztosítós ismerőst, és azt mondja, h nanáá, ez úgy megy, h összeadják az éves befizetett díjakat, és ha túl megy a kárkifizetés azon, amit évente nyernek rajtam, akkor hops felmondják, hiszen nem akarnak veszteségesek lenni. Na ez itt magyarország ugye, itt lehet ilyet.
Ezek után a kérdésem:
Tud-e valaki NORMÁLIS biztosítót ajánlani (otthonbiztosításra tehát!!! más most mindegy), amelyikkel már volt pozitív tapasztalata és tényleg korrektül intézi a káreseményeket is, nem csak a pénzbeszedés megy napra pontosan :D
Valakinek ötlete, tapasztalata?
Megköszönném!
Csak az Aegont tudom jó szívvel ajánlani, mivel már többel is megjártam. A Generali lassú, a Groupama mindenbe beleköt, az Uniqa meg semmire nem fizet. Ugyan az Aegonos biztosításunk nem olcsó, de mi 1000%-ig elégedettek vagyunk. Feleségem műtétjére zokszó nélkül kicsengetett 160 ezret. Amikor kitört az ablak bejelentettem és ajánlottak X összeget, amit nem fogadtam el. Kijött a kárfelmérő és az eredet összeg háromszorosát fizette ki 3 nap alatt. A szomszédomat kirabolták, de nem szarozott az Aegon a számlával, elég volt pár fotó (TV, ékszer). Anyósomnál amikor nem volt árom napokig a hó miatt és tönkrement minden a fagyasztóban az Aegon kifizetett neki 50 ezret. Az ő szomszédjának az Allianz nem fizetett ugyanerre, mondván vis major.
Csak az Aegon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!